English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο ferta.info@gmail.com

amung

Μας είδαν

Η παρεούλα μας


dailyvideo

ΜΕΡΟΣ 1ο ΜΕΡΟΣ 2ο ΚΛΙΚ ΕΔΩ>>>>> ΜΕΡΟΣ 3ο ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο παραπέμπεται η ACTA

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο πρόκειται να παραπέμψει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την υπογραφή της ACTA προκειμένου αυτό να ελέγξει σε τι βαθμό γίνονται σεβαστές οι θεμελιώδεις ελευθερίες των πολιτών της ΕΕ.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο ο Ευρωπαίος Επίτροπος Εμπορίου Κάρελ ντε Χουχτ το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο οφείλει να διερευνήσει το κατά πόσον η συνθήκη είναι συμβατή «με τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Παρά την στάση του αυτή όμως, ο Επίτροπος προσπάθησε να διατηρήσει αποστάσεις από την πολεμική που δέχεται η ACTA από χρήστες του Διαδικτύου σε ό,τι αφορά τις προσωπικές ελευθερίες.

Τόνισε μάλιστα ότι ο διάλογος για τη συνθήκη πρέπει να έχει ως βάση πραγματικά στοιχεία, και όχι τις φήμες που κυριαρχούν σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγια.
ΠΗΓΗ: proho.gr

Posted by sourta-ferta on 2:10 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο παραπέμπεται η ACTA�

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery