«Συγχαρητήρια, θα γίνεις μπαμπάς» - Sourta-Ferta

Post Top Ad

«Συγχαρητήρια, θα γίνεις μπαμπάς»



Του Θεολόγου Αλεξανδράτου.
Ο ήχος από τις κιθάρες, τα τύμπανα το μπάσο και τη βραχνή φωνή του Lemmy ήταν εκκωφαντικός. Η συναυλία των θρυλικών Motorhead (με support τους Megadeth) στο Σικάγο ήταν εντυπωσιακή και οι φίλοι των χέβι μέταλ συγκροτημάτων πέρασαν καλά. Κάποιοι συγκεκριμένα, πάρα πολύ καλά.

Στις 9 Απριλίου δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα που φιλοξενεί αγγελίες ένα ξεχωριστό μήνυμα. Με τον τίτλο «Μήπως φασωθήκαμε στη συναυλία των Motorhead στο Σικάγο;» μια 28χρονη αναζητά τον πατέρα του παιδιού της!

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η κοπέλα στην αγγελία, εκείνη και ο «καλός» της εντόπισαν ο ένας τον άλλο στην αρένα και μετά από τα «προκαταρκτικά» κατευθύνθηκαν στις τουαλέτες του χώρου που φιλοξενούσε τη συναυλία για τα περαιτέρω…

Η καταχώρηση ξεκίνησε με την περιγραφή της («εγώ: μπλε μαλλιά, ασημί τοπ, διχτυωτό καλσόν, μπότες μοτοσικλέτας μέχρι το γόνατο»), συνέχισε με το πώς έμοιαζε ο τυχερός της βραδιάς («εσύ: κόκκινη λωρίδα μοϊκανού, μαύρα μενταγιόν με πεντάλφα, πίρσινγκ με οχιές») και ολοκληρωνόταν με ζουμερές λεπτομέρειες της συνεύρεσης στα αποχωρητήρια.

Η σελίδα Craigslist κατέβασε την αγγελία λόγω άσεμνου περιεχομένου αλλά η αντίστοιχη με τον όνομα Fuse που ασχολείται κυρίως με τη μουσική, την ανέβασε ξανά, προφανώς από συγκίνηση λόγω της κατάληξης του μηνύματος.

«Τέλος πάντων, είμαι έγκυος. Το παιδί είναι δικό σου. Επικοινώνησε μαζί μου να θες να είσαι μέρος της ζωής του».

Ο «μοϊκανός» δεν έχει ακόμη απαντήσει στο απελπισμένο μήνυμα, είτε γιατί δεν το έχει δει, είτε γιατί δεν τον ενδιαφέρει, αν και με την έκταση που πήρε το πράγμα μάλλον θα βρεθεί. Θα μπορούσε βέβαια να το αποφύγει όλο αυτό αν πρόσεχε που έβαζε την… υπογραφή του ή αν φρόντιζε να κουβαλά μαζί του προφυλακτικά. Βέβαια σε μια συναυλία με Motorhead και Megadeth δεν περιμένεις ρομάντζα και ειδύλλια αλλά καλό είναι να είσαι πάντα προετοιμασμένος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages