Έγινε ομοφυλόφιλος ύστερα από εγκεφαλικό - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Έγινε ομοφυλόφιλος ύστερα από εγκεφαλικό

Πηγή: BBC.
Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο Κρις Μπιρτς υπέστη μια δραματική αλλαγή τόσο στην προσωπικότητα όσο και στον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Κοιτάζοντας παλαιότερες φωτογραφίες, ο 27χρονος σήμερα Κρις δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τον εαυτό του πριν από το ατύχημα αλλά και να ταυτιστεί μαζί του.

Κατά τη διάρκεια μια προπόνησης ράγκμπι ο Κρις είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή αίματος στον εγκέφαλό του και να υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πριν το ατύχημα ο νέος εργαζόταν σε τράπεζα, αγαπούσε πολύ το ράγκμπι, λάτρευε τις μπύρες και ήταν η ψυχή του πάρτυ.

«Όταν άρχισα να συνέρχομαι από το ατύχημα συνειδητοποίησα ότι είχα αλλάξει». Ο Κρις εκμυστηρεύεται ότι κατά την μεταβατική περίοδο συνειδητοποίησης της μεταστροφής της σεξουαλικότητάς του ήταν γεμάτος φόβο. Έπρεπε να μοιραστεί με τους οικείους του τον νέο τρόπο που έβλεπε τον κόσμο.

Η πρώην ερωμένη του Κρις πιστεύει ότι ο ίδιος ίσως ήταν πάντα ομοφυλόφιλος και ότι μέσα από το ατύχημα αυτή η κρυμμένη τάση αναδύθηκε. Ο Κρις από την άλλη πλευρά είναι βέβαιος ότι ο νέος του εαυτός είναι παράγωγο της αλλαγής που υπέστη ο εγκέφαλός του ύστερα από το ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages