Την πρεσβεία της Παλαιστίνης επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Παλαιστίνης της Βουλής. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Την πρεσβεία της Παλαιστίνης επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Παλαιστίνης της Βουλής.

Την αμέριστη συμπαράσταση προς τον σκληρά δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό εξέφρασε αντιπροσωπεία της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Παλαιστίνης της Βουλής, η οποία επισκέφθηκε σήμερα την πρεσβεία της Παλαιστίνης. Η αντιπροσωπεία που αποτελούνταν από τον αντιπρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Σπύρο Χαλβατζή (ΚΚΕ) και τους βουλευτές Βασίλη Χατζηλάμπρου (ΣΥΡΙΖΑ), Κώστα Τριαντάφυλλο (ΠΑΣΟΚ) και Δημήτρη Αναγνωστάκη (ΔΗΜ.ΑΡ.), συναντήθηκε με τον πρέσβη κ. Μαρουάν Τουμπασί μεταφέροντάς του τα αισθήματα αλληλεγγύης του ελληνικού λαού.
Η αντιπροσωπεία των βουλευτών εξέφρασε ρητή θέση για ταχύ τερματισμό των επιθέσεων και βομβαρδισμών, δηλώνοντας τη στήριξή της προς τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού για ελευθερία και ανεξαρτησία.
Παράλληλα, ενημέρωσε τον κ. πρέσβη αναφορικά με την πρόθεσή της να αναλάβει πρωτοβουλία, ώστε να συγκληθεί εκτάκτως η αρμόδια Επιτροπής της Βουλής, προκειμένου να ενημερωθεί αρμοδίως για το ποιες πρωτοβουλίες σκοπεύει να αναλάβει η ελληνική κυβέρνηση σε διπλωματικό επίπεδο.
Αθήνα, 22 Ιουλίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages