Αντιφασιστική συγκέντρωση - πορεια στις 18/9/2014 στην Χαλκίδα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αντιφασιστική συγκέντρωση - πορεια στις 18/9/2014 στην Χαλκίδα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η.
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.    
& ΠΟΡΕΙΑΣ  ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.
ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ πλ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλοι & φίλες.
Διαδηλώνουμε ένα  χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι  από το τάγμα εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.  Δεν θα αφήσουμε ξανά τους νεοναζί να σκορπάνε το τρόμο στις γειτονιές μας, να επιτίθενται σε μετανάστες, συνδικαλιστές, αγωνιστές των κινημάτων, Ρομά, ομοφυλόφιλους, γυναίκες. Δεν θα επιτρέψουμε την συγκάλυψη των εγκλημάτων τους από την  Αστυνομία, την κυβέρνηση, τα δικαστήρια, τη Βουλή,  όπου επιχειρείται η αλλαγή του Ποινικού Κώδικα ώστε να βγουν από τη φυλακή όλοι οι εγκληματίες νεοναζί.  Είναι ώρα να τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους, τις δολοφονίες και τις επιθέσεις.
Διεκδικούμε μια καλύτερη ζωή απαλλαγμένη από τα Μνημόνια που σπέρνουν  τη φτώχεια, την ανεργία, την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας, υγείας, πρόνοιας από τις πολιτικές των μνημονίων που εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού – νεοναζισμού σε συνθήκες εξαθλίωσης. Εβδομήντα χρόνια από την απελευθέρωση από το ναζιστική κατοχή δεν θέλουμε να ξαναζήσει η Ελλάδα τη φρίκη των στρατοπέδων συγκέντρωσης και του ναζισμού.
Καλούμε αυτοδιοίκηση,  συλλογικούς φορείς, σωματεία, όλους εσάς στη Χαλκίδα στην Αντιφασιστική Συγκέντρωση και πορεία στις 18 Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσει από τα φανάρια της Νεάπολης στις 7.00 μ.μ. και θα καταλήξει στην πλατεία Αγ. Νικολάου όπου θα επακολουθήσει συζήτηση.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
Την εκδήλωση στηρίζουν το ΚΕΕΡΦΑ, το Δίκτυο Αντίστασης & Αλληλεγγύης Χαλκίδας, η ΕΛΜΕ Εύβοιας,  το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, σωματεία και κινήσεις πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages