Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ο Αλέξης αγκαλιά με τους «γύπες»"

Η εφημερίδα γράφει "αγκαλιά με τα «κοράκια» (τους «γύπες» των αγορών) της παγκόσμιας οικονομίας ο πρόεδρους του ΣυΡιζΑ Αλέξης Τσίπρας! Και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο, καθώς θα λάβει μέρος στο συνέδριο που διοργανώνει ένα από τα πιο κλειστά κλαμπ του κόσμου, το Ambrosetti Club".

ΕΘΝΟΣ: "Φάκελος για κάθε φορολογούμενο"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "«ατομικό φάκελο» για την εισοδηματική και περιουσιακή κατάσταση, καθώς και για τις δαπάνες διαβίωσης των φορολογουμένων θα δημιουργήσει η Εφορία από το 2015, βάζοντας τέλος στα τεκμήρια διαβίωσης. Τα στοιχεία για το προφίλ θα αντλούνται από το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πούτιν: «Εχω το δάχτυλο στο... κουμπί»! (με τα πυρηνικά)"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ο Ρώσος Πρόεδρος ζήτησε την διχοτόμηση της Ουκρανίας και προειδοποιεί τη Δύση με Ολοκαύτωμα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Συντάξεις πριν από τα 60 για 16 κατηγορίες ασφαλισμένων"

Η εφημερίδα γράφει "μεγαλώνει το κύμα φυγής προς τη σύνταξη από όλα σχεδόν τα ασφαλιστικά ταμεία και καθώς απομένουν 4 μήνες μέχρι το τέλος του 2014 χιλιάδες εργαζόμενοι μπαίνουν στο δίλημμα του να αποχωρήσουν άμεσα ή να παραμείνουν στην εργασία με ό,τι αυτό συνεπάγεται αν η αποχώρησή τους γίνει μετά το 2015".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Απολύσεις με το έτσι θέλω"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "δρομολόγιο απόλυσης χιλιάδων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και αντικατάστασής τους με «φθηνά αμειβόμενους νέους» έβαλε μπροστά η κυβέρνηση με την έκδοση... αυγουστιάτικα Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες λεωφορείων των ΚΤΕΛ να απολύουν εργαζομένους αναιτιολόγητα".

ΕΣΤΙΑ: "Η Ελλάς σε σταυροδρόμι"

Η εφημερίδα τονίζει "ανεξάρτητα από την μιζέρια την οποία προσπαθούν να διαπεράσουν τα περισσότερα μέσα ενημερώσεως, οι οικονομικές συνθήκες, όπως έχουν διαμορφωθή σήμερα, επιτρέπουν στην Ελλάδα να απογειωθή".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Η Προεδρία, οι μπλόφες και οι συναλλαγές"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι με ονόματα υποψήφιων Προέδρων της Δημοκρατίας, επιδίδονται συγκεκριμένοι πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι με έναν ουσιαστικά σκοπό: να διατηρηθεί πάση θυσία η παρούσα κυβέρνηση Ν.Δ. και ΠαΣοΚ η οποία βρίσκεται σε δυσχερή θέση, όπως δείχνουν -εκτός των άλλων- και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις".

ΤΑ ΝΕΑ: "Ξεκλειδώνει ο πίνακας αναπληρωτών εκπαιδευτικών"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ύστερα από τέσσερα χρόνια στον πάγο, ανοίγουν ξανά με νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας οι πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών, ώστε να λάβουν διπλή μοριοδότηση όσοι εργαστούν σε δυσπρόσιτες περιοχές. Στο μεταξύ παραμένουν χιλιάδες κενά, υποστηρίζουν οι καθηγητές, παρότι ολοκληρώθηκαν οι αποσπάσεις".

Kontranews: "Στην κατάψυξη βάζει ο Πούτιν όλη την Ευρώπη"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "καταστροφικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία θα προκαλέσει το νέο πακέτο κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας, που προανήγγειλε η Ευρωπαϊκή Ενωση στη διάρκεια της προχθεσινής συνόδου κορυφής".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Επιστρέφει στην Ευρωζώνη η βαριά απειλή της ύφεσης"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "έξι χρόνια μετά την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση και τέσσερα μετά την κορύφωση της κρίσης χρέους, η Ευρωζώνη βιώνει εκ νέου σοβαρότατες προκλήσεις. Εχοντας επιλέξει το δρόμο της λιτότητας και εμπλεκόμενη σε έναν οικονομικό πόλεμο με τη Ρωσία, η νομισματική ένωση βλέπει τις μεγάλες οικονομίες της να έχουν παγιδευτεί σε στασιμότητα ή να διολισθαίνουν στην ύφεση και τον αποπληθωρισμό και τις μικρότερες να παλεύουν να ισορροπήσουν ανάμεσα στην «εξυγίανση» και την προσπάθεια για ανάκαμψη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages