Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η εφημερίδα γράφει "βόμβα κατά της ελληνικής κυβέρνησης για αποτυχία φορολόγησης του μεγάλου πλούτου στη χώρα μας εξαπέλυσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ ταυτόχρονα κατήγγειλε απειλές κατά της ζωής της από (μη κατονομαζόμενους) φοροφυγάδες για τη γνωστή «λίστα» που είχε αποστείλει στην Αθήνα την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας".

ΕΘΝΟΣ: "Δικαστική εμπλοκή για τον ΕΝΦΙΑ"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "η δικαιοσύνη θα κρίνει τη συνταγματικότητα του ΕΝΦΙΑ. Οι πολίτες προσφεύγουν στα διοικητικά δικαστήρια υποστηρίζοντας ότι ο φόρος υπολογίζεται με βάση υψηλές - πλασματικές αντικειμενικές αξίες και δεν λαμβάνεται υπόψη η εισοδηματική κατάσταση των φορολογουμένων. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί «πιλοτική» δίκη στο ΣτΕ".


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Γέροντας Αμβρόσιος: «Μόνο 1 δις ανθρώπων θα μείνει στον πλανήτη»!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "συγκλονίζει με τα όσα προείδε μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Πίστης μας".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "«Το αφεντικό τρελάθηκε και μοίρασε παροχές 17,5 δισ. ευρώ!»"

Η εφημερίδα γράφει ότι "υποσχέσεις που κοστίζουν περίπου 17,5 δισ. ευρώ ή 9,5% του ΑΕΠ στον Κρατικό Προϋπολογισμό «μοίρασε» ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το «βήμα» της 79ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "18 μέτρα ανάσα"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "μέτρα άμεσης προτεραιότητας, εστιασμένα στην καθημερινότητα των πολιτών, κοστολογημένα και φιλολαϊκά εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, με στόχο την ενίσχυση των ασθενέστερων κοινωνικών τάξεων".


ΕΣΤΙΑ: "Ο Αλέξης Τσίπρας προ των πυλών"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "όσοι δεν το αντιλαμβάνονται, δυστυχώς εθελοτυφλούν. Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας. Τον δρόμο -όπερ και το χειρότερο- του ανοίγει διάπλατα η κυβερνητική πολιτική".


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Εμπιστευτείτε την Αριστερά"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "«το πρόγραμμα που παρουσιάζουμε δεν είναι αυτό που θέλουμε, αλλά αυτό που μπορούμε», είπε από τη ΔΕΘ ο Αλ. Τσίπρας. Μίλησε για «ανατρεπτικές, ρεαλιστικές και κοστολογημένες» δεσμεύσεις και ζήτησε προσφυγή στις κάλπες. Ξεκαθάρισε ότι το «πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης», ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί σε «λόμπι» επιχειρηματιών που πηγαίνουν αντίθετα με το δημόσιο συμφέρον".


ΤΑ ΝΕΑ: "Τυφλή σύγκρουση"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σκηνικό άγριας πολιτικής σύγκρουσης διαμορφώνεται με την ολοκλήρωση του κύκλου της ΔΕΘ και ορίζοντα την προεδρική εκλογή. Οι υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα για ηρωική έξοδο από το Μνημόνιο και παροχές δισεκατομμυρίων ευρώ ενεργοποίησαν τα αντανακλαστικά του κυβερνητικού συνασπισμού, ο οποίος καταγγέλλει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για «ακατάσχετο λαϊκισμό»".

Kontranews: "Ο Αλέξης χαρίζει στο λαό 48 δις ευρώ. Κατάργησε το μνημόνιο, αγνόησε την Μέρκελ, καθάρισε τους τοκογλύφους"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ανταποκρινόμενος με απόλυτο τρόπο στην απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού και έχοντας πλήρη επίγνωση της ιστορικής πρόκλησης ο Αλέξης Τσίπρας, τόλμησε να προχωρήσει σε ρήξη με τους τοκογλύφους της τρόικας, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα ένα ριζοσπαστικό και βιώσιμο σχέδιο για τη σωτηρία του λαού και του έθνους".


Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αναπτυξιακή Τράπεζα φέρνει 4 δισ. ευρώ στις επιχειρήσεις"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "με τη δημιουργία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, της «τράπεζας των τραπεζών», φιλοδοξεί να υπερκεράσει το πρόβλημα της ρευστότητας ο υπουργός ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νίκος Δένδιας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages