Γυμνές φωτογραφίες διασήμων διέρρευσαν στο Διαδίκτυο - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Γυμνές φωτογραφίες διασήμων διέρρευσαν στο Διαδίκτυο


Θύματα των χάκερς η Γιόχανσον, η Ριάνα, η Αμπερ Χερντ και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι
Η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Ριάνα, η μνηστή του Τζόνι Ντεπ, Αμπερ Χερντ, και το διάσημο μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι βρέθηκαν στο στόχαστρο χάκερ, οι οποίοι δημοσίευσαν γυμνές φωτογραφίες τους στο Διαδίκτυο.

Κανείς δεν γνωρίζει το υλικό που έχουν αποκτήσει οι χάκερ, ενώ διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχουν υποκλαπεί και βίντεο.

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί το FBI και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ έντονες είναι οι αντιδράσεις μερικών από τα θύματα των υποκλοπών που είδαν τις γυμνές φωτογραφίες τους να αναρτώνται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο Διαδίκτυο.

«Αυτή είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Ήρθαμε σε επαφή με τις αρχές» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Τζένιφερ Λόρενς, σύμφωνα με τον διαδικτυακό τόπο ΤΜΖ.

Η ηθοποιός Γκαμπριέλ Ουνιόν χαρακτήρισε «φρικαλεότητα» το γεγονός και δήλωσε ότι έχει ήδη ενημερώσει τις Αρχές, για να εντοπιστεί ο δράστης της διαρροής των φωτογραφιών.

Σε κοινή δήλωση με τον σύζυγό της, μπασκετμπολίστα Ντουέιν Ουέιντ, έστειλε την αγάπη και την υποστήριξή της στα θύματα των χάκερ.

Καμία αντίδραση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής από την Κιμ Καρντάσιαν, την Ριάνα και την Σκάρλετ Γιόχανσον, οι οποίες έχουν πέσει και άλλες φορές θύματα των χάκερ.

Στο μεταξύ, αρκετές προσωπικότητες από τον χώρο του κινηματογράφου, της μουσικής και του αθλητισμού καταγγέλλουν πως δέχονται απειλές ότι θα δουν δημοσιευμένες τις φωτογραφίες τους μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages