Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Δραματικές εξελίξεις- Κατάσταση απελπισίας»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «θεαματική στροφή Σαμαρά για εκλογή Προέδρου (τώρα) και κάλπες στο τέλος του 2015! Επικροτεί ο (ιθύνων νους) Βενιζέλος. Απολύτως αρνητικοί ΑΝ.Ε.Λ., ΔΗΜ.ΑΡ., (ΣΥΡΙΖΑ), ενθουσιασμένο το Ποτάμι».

ΕΘΝΟΣ: «Ανοιχτά χαρτιά για Πρόεδρο και εκλογές»

Η εφημερίδα σημειώνει: «με ανοιχτά χαρτιά για την προεδρική εκλογή και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών βαδίζουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση στη δεύτερη ψηφοφορία στη Βουλή. Ως μια ύστατη προσπάθεια να υπάρξει συναίνεση και να αποφευχθούν οι εκλογές ερμηνεύεται η ρελάνς που έκανε ο Αντ. Σαμαράς για εκλογή Προέδρο τώρα και εκλογές στα τέλη του 2015».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Αγιορείτης Γέροντας: «Να είστε έτοιμοι για όσα τραγικά ακολουθήσουν»! »

Σύμφωνα με την εφημερίδα: ένα βαθύ αίσθημα (κάτι σαν διαίσθηση επικείμενης συμφοράς…) καταλαμβάνει όλο και περισσότερους Ελληνες τον τελευταίο καιρό. Το διαπιστώνουμε από τις ιδιωτικές μας επαφές και συζητήσεις όπου πάρα πολλοί είναι πια οι φίλοι και αναγνώστες μας, οι οποίοι απευθύνονται στον γράφοντα γεμάτοι αγωνία για τις δραματικές εξελίξεις».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Συναίνεση με 4 κινήσεις»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για να δοθεί τέλος στο κλίμα αβεβαιότητας και να μπει η Ελλάδα στην επόμενη μέρα. Να διευρυνθεί το κυβερνητικό σχήμα με πρόσωπα από μεταρρυθμιστικές δυνάμεις. Να προχωρήσει η Αναθεώρηση του Συντάγματος, που τόσο χρειάζεται η χώρα».

ΕΣΤΙΑ: «Υστατη προσπάθεια για εκλογή Προέδρου»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «ο πρωθυπουργός κατέβαλε χθες μία ύστατη προσπάθεια για να διευκολυνθεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές»

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Ρίχνει δολώματα για συναίνεση»

Η εφημερίδα γράφει ότι: ξέχασε ο Αντ. Σαμαράς τις «καθαρές λύσεις» και σε συμφωνία με τον Ευάγγ. Βενιζέλο κατέφυγε στη μέθοδο της πολιτικής συνεννόησης προκειμένου να εκλεγεί τώρα Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να προκηρυχθούν εκλογές προς το τέλος του 2015. Ουσιαστικά αποδέχθηκε ότι είναι άπιαστο όνειρο οι 180 ψήφοι στην Τρίτη ψηφοφορία και ως δέλεαρ προς τους αμφιταλαντευόμενους βουλευτές έριξε τη διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος».

ΤΑ ΝΕΑ: «Στον αυτόματο πιλότο η προεδρική εκλογή»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «τον πρωθυπουργικό άνοιγμα αλλάζει τους συσχετισμούς στη Βουλή, καθώς αρκετοί ανεξάρτητοι βουλευτές επανεξετάζουν τη στάση τους για την αυριανή ψηφοφορία. Ωστόσο η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που πριμοδοτείται από ΑΝΕΛ και ΔΗΜΑΡ, εξακολουθεί να συντηρεί το κλίμα πολιτικής αβεβαιότητας».

KONTRA NEWS: «Ζητούνται αποστάτες-Υπόσχεται και υπουργεία ο Σαμαράς»

Η εφημερίδα γράφει ότι «κάνοντας ένα μικρό βήμα πίσω ο Σαμαράς, στο χθεσινό διάγγελμά του, αφού ζήτησε από όλα τα κόμματα να ψηφίσουν Πρόεδρο, για να μπορέσει η κυβέρνηση να υπογράψει τα νέα μνημόνια, που αλυσοδένουν ακόμη περισσότερο τον ελληνικό λαό και να προχωρήσει στην αναθεώρηση του Συντάγματος, υποσχέθηκε ότι θα κάνει διεύρυνση της κυβέρνησης δηλαδή θα μοιράσει υπουργεία».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Πρωτοβουλία συναίνεσης για την εκλογή Προέδρου»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «σε κίνηση υπέρβασης του αδιεξόδου στη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας προέβη χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιάμιση μέρα πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία κι ενώ είχαν ενταθεί οι πιέσεις από κυβερνητικούς κι ανεξάρτητους βουλευτές, τον έταιρο του στην κυβέρνηση, αλλά και πολιτικούς παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages