Αιμοδοσία από τη Σχολή Χαλκίδας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Αιμοδοσία από τη Σχολή Χαλκίδας

gavros.gr
Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει στη Χαλκίδα στις 7 Φεβρουαρίου η Σχολή του Ολυμπιακού. Η 8η Φεβρουαρίου, είναι μια σημαντική ημερομηνία για όλη την Ολυμπιακή οικογένεια και ως εκ τούτου, ο ανθρωπισμός έχει κυρίαρχο ρόλο στον σύλλογο.

Ως εκ τούτου, μία ημέρα πριν τη συμπλήρωση 34 χρόνων από την αποφράδα του 1981, η Σχολή στη Χαλκίδα, θα ανοίξει τις πύλες της, ώστε να δημιουργηθεί μια τράπεζα αίματος προκειμένου να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που το έχουν ανάγκη.

Στο μεταξύ, η Σχολή έκοψε πριν από λίγες ημέρες και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με τον Διευθυντή της κ. Ρόγκα να ευχαριστεί στον χαιρετισμό του τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Σχολή, αλλά και σ’ όσους βοηθούν στην υλοποίηση του προγράμματος της κοινωνικής προσφοράς.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι τοπικών φορέων και της ΕΠΣ Ευβοίας. Τα τρία φλουριά κέρδισαν οι  της Σχολής Μαριέτης, Ντούρμας και Τζανής που πήραν αναμνηστικές φανέλες και μπάλες με της υπογραφές των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Στα αγωνιστικά η ομάδα παίδων της Σχολής με γκολ των Φλώρου και Σπυράκη επικράτησε 2-0 της Προποντίδας «σκαρφαλώνοντας» έτσι στην πρώτη θέση του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Ευβοίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages