Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μεσσαπίων-Διρφύων Γιώργο Ψαθά - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μεσσαπίων-Διρφύων Γιώργο Ψαθά

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης συναντήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Δήμαρχο Μεσσαπίων-Διρφύων Γιώργο Ψαθά και τον αντιδήμαρχο Νίκο Χασσάνδρα.
Συζητήθηκε σειρά προβλημάτων της περιοχής: Σκιαγραφήθηκαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ΤΕΙ Ψαχνών.
 Έγινε μικρή αναφορά στη σημασία που έχει για την περιοχή η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ σε αρμονία με την τοπική κοινωνία και με σεβασμό στο περιβάλλον.
Συζητήθηκε ο τρόπος συγκρότησης και λειτουργίας του ΦοΣΔΑ. Τέθηκε επί τάπητος η ανάγκη εύρεσης οριστικής λύσης για την ύδρευση του Δήμου Μεσσαπίων.
Αναπτύχθηκε το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία δομών κοινωνικής αλληλεγγύης. Υπογραμμίστηκε η ανάγκη αστυνόμευσης της περιοχής για την προστασία του πολίτη.
Τέλος, συζητήθηκε το ζήτημα των πρώην εργαζομένων του Δήμου που διεκδικούν επαναπρόσληψη ή αποσαφήνιση της εργασιακής τους σχέσης με τον Δήμο.
Διαπιστώθηκε συναντίληψη για τα προβλήματα και επιβεβαίωθηκε η βούληση για συντονισμό των κινήσεων προς από κοινού εξεύρεση λύσεων Είχε προηγηθεί συνάντηση του Γ. Ακριώτη με τους πρώην εργαζόμενους του Δήμου Μεσσαπίων-Διρφύων, προκειμένου να ενημερωθούν για τις συναντήσεις που πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΣ και του ΥΔΜΗΔ διερευνώντας τη δυνατότητα εξεύρεσης λύσης για την υπόθεσή τους.


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages