Νέες επιτυχίες για την δραστήρια αρετή! - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Νέες επιτυχίες για την δραστήρια αρετή!

Πλούσια ήταν η συγκομιδή σε μετάλλια για την Αρετή Λαμίας κατά τη συμμετοχή της στους Αγώνες Κολύμβησης «ΙΒ΄ ΔΕΛΦΙΝΕΙΑ» που διεξήχθησαν την Παρασκευή 3 έως και την Κυριακή 5 Απριλίου στην Αθήνα.

Στους αγώνες η Αρετή μετείχε με 16 αθλητές- 10 Προαγωνιστικών κατηγοριών και 6 Αγωνιστικών κατηγοριών.

Η ομάδα κατέκτησε συνολικά 14 μετάλλια. Η αγωνιστική ομάδα κατέκτησε 8 μετάλλια (2 χρυσά – 4 ασημένια- 2 χάλκινα) και η προαγωνιστική ομάδα 6 μετάλλια (2 χρυσά – 2 ασημένια – 2 χάλκινα).

Η νέα… μεταλλιάδα ήρθε μετά τις επιτυχίες που σημείωσε η Αρετή στους Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας Προαγωνιστικών κατηγοριών και στην Ημερίδα ορίων που πραγματοποιήθηκαν  το Σάββατο 14 Μαρτίου στην Χαλκίδα. Εκεί οι αθλητές της Αρετής Λαμίας κατέκτησαν συνολικά 30 (!) μετάλλια εκ των οποίων 21 χρυσά, 7 ασημένια και 2 χάλκινα. Εξάλλου, στην Ημερίδα ορίων η αγωνιστική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πέτυχε τα όρια για τους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης.

Οι δύο αυτές διοργανώσεις επιβεβαιώνουν για μία ακόμη φορά την αγωνιστική άνοδο της Αρετής Λαμίας που δίκαια θεωρείται όχι μόνο η κορυφαία ομάδα της περιφέρειας, αλλά και μία από τις καλύτερες της Ελλάδας.  







************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages