Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η Ελλάς στο απόσπασμα

Η εφημερίδα γράφει "γενική επίθεση των «δάνειων δυνάμεων» σε όλα τα μέτωπα (πριν από τη συμφωνία)".

ΕΘΝΟΣ: Δύο κινήσεις για άρση του αδιεξόδου

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ένα νέο παζλ με δύο κινήσεις, για άρση του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις, διαμορφώνει το Μαξίμου. Η πρώτη αφορά την ανοιχτή γραμμή μεταξύ του πρωθυπουργού με την Α. Μέρκελ και η δεύτερη την απόφαση να αποκτήσουν εντατικούς ρυθμούς οι διαβουλεύσεις στο Brussels Group".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Κούρεμα» σε όλες τις καταθέσεις...

Η εφημερίδα γράφει "«για να πληρωθούν τα χρέη!!! Τότε αρχίζουν τα χειρότερα για την Ελλάδα".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Συντάξεις από τα 62 για 12 κατηγορίες ασφαλισμένων!

Η εφημερίδα γράφει ότι "έξι κατηγορίες ασφαλισμένων μπορούν να κλειδώσουν πλήρη σύνταξη στα 62 ακόμα και με 21,5 έως 25 έτη ασφάλισης στα Ταμεία του Δημοσίου, των ΔΕΚΟ και τραπεζών, καθώς και του ΕΤΑΑ και του ΟΑΕΕ".

ΕΣΤΙΑ: Με υπηρεσιακή οι τυχόν εκλογές

Η εφημερίδα τονίζει ότι "η «Εστία», την μεθεπομένη των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου είχε γράψει ότι το «λογικό» σχέδιο του κ. Τσίπρα είναι η διενέργεια νέων εκλογών, ώστε να εξασφαλίσει την απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και να εδραιώσει την θέση του στην πρωθυπουργία για μία τετραετία".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Μονταζιέρα Βρυξελλών

Σύμφωνα με την εφημερίδα "μιντιακό σύστημα, με καλολαδωμένα γρανάζια που μεταφέρουν άμεσα τις πληροφορίες και τις μοιράζουν σχεδόν αυτόματα σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου, έχει στηθεί στις Βρυξέλλες. Πρωταγωνιστές-πληροφοριοδότες είναι υπάλληλοι της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας, ακόμη και ανώτατα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και αποδέκτες κυρίως κορυφαία διεθνή μέσα. Ο μηχανισμός λειτούργησε «άψογα» στην επιχείρηση κατά Βαρουφάκη".

ΤΑ ΝΕΑ: Ζητούν το κεφάλι του Βαρουφάκη

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με νέο τηλεφώνημα στην καγκελάριο Μέρκελ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να σπάσει την απομόνωση του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του Eurogroup, και να δώσει ώθηση στη διαπραγμάτευση. Επικεφαλής της ελληνικής ομάδας ανέλαβε και πάλι ο Γιώργος Χουλιαράκης, στενός συνεργάτης του Γιάννη Δραγασάκη".

Kontranews: Πού το πάει ο Αλέξης; Συμφωνία ή εκλογές και δημοψήφισμα

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να πάρει για μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα στρατηγικής σημασίας, όπως η συμφωνία με τους εταίρους, το ενδεχόμενο ρήξης και την πιθανότητα διενέργειας δημοψηφίσματος ή εκλογών, πρόκειται να αποκαλύψει ο Αλέξης Τσίπρας, κατά πάσαν πιθανότητα στη διάρκεια της βαρυσήμαντης συνέντευξης που θα δώσει ζωντανά απόψε στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «ΕΝΙΚΟΣ»"

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Πρωτοβουλίες απεμπλοκής

Η εφημερίδα τονίζει ότι "πρωτοβουλίες για την εξεύρεση κοινού τόπου με τους εταίρους, μετά την αρνητική κατάληξη των συνομιλιών στο Eurogroup, ανέλαβε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε χθες διαδοχικές τηλεφωνικές συνομιλίες με την Αγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ".
************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages