Δημιουργική καλοκαιρινή απασχόληση μετά το κλείσιμο των σχολείων. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Δημιουργική καλοκαιρινή απασχόληση μετά το κλείσιμο των σχολείων.

Αγαπητά παιδιά, αγαπητοί γονείς,
Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ALLSPORTCAMP! Εδώ, και αυτό το καλοκαίρι είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μαζί σας, και με τους αγαπημένους σας φίλους στιγμές, που θα κρατήσετε στην καρδιά και στο μυαλό, ως από τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις για μια ζωή!
Για 3η συνεχή χρονιά το allsportcamp θα είναι εδώ, με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες και ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτό όμως που δεν άλλαξε είναι το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους γονείς που θα μας εμπιστευτούν τη περίοδο του camp τα παιδιά τους, όπως και στα αθλήματα που είμαστε προπονητές, και το όραμα μας για ένα camp πρότυπο, με συναρπαστικά προγράμματα δραστηριοτήτων, κατάλληλα δομημένα για τους μικρούς μας φίλους, ανθρώπους με αγάπη για τα παιδιά και τον αθλητισμό, με τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό αλλά και εγκαταστάσεις!
Το ALLSPORTCAMP είναι ένα αθλητικό πρόγραμμα με πιστούς φίλους, μοναδικά στο είδος τους προγράμματα αθλητισμού, περιπέτειας και ατελείωτης καλοκαιρινής διασκέδασης, ανάμεσα σε ανθρώπους που σχεδίασαν και θα υλοποιήσουν τα προγράμματα των μικρών φίλων μας, αλλά παράλληλα θα τα αγκαλιάσουν, και θα τα βοηθήσουν να κτίσουν την αυτοπεποίθησή τους και να απολαύσουν ένα καλοκαίρι γεμάτο με νέες συναρπαστικές εμπειρίες.
Εμείς, οι διοργανωτές του ALLSPORTCAMP ελπίζουμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας και τα παιδιά σας να κερδίσουν σε εμπειρίες κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος  
Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να το ζήσουμε μαζί!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας,

Γλωσσιώτης Απόστολος- Κιαπέκος Θεόδωρος

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages