Η τουριστική ανάπτυξη & προβολή στον Δ. Θερμαϊκού (βίντεο) - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η τουριστική ανάπτυξη & προβολή στον Δ. Θερμαϊκού (βίντεο)

Του Γιώργου  Νικολαΐδη (gnborn2shoot)
Για την αγάπη που έχουν στον τόπο αυτό των διακοπών τους εδώ και δεκαετίες, μας μιλά το ζεύγος Αμερικανών που εμφανίζεται στην αρχή του βίντεό μας.
Προτάσεις  όμως και επισημάνσεις που γίνονται από πραγματικό ενδιαφέρον και οπωσδήποτε με καλή πρόθεση για την βελτίωση κάποιων προοπτικών, όσον αφορά την ανάπτυξη του τουρισμού, μας κάνουν τρείς επιχειρηματίες – παλαιοί κάτοικοι της  Αγίας Τριάδας και Ν. Επιβατών και άριστοι γνώστες της  περιοχής μας.
Σίγουρα γνωρίζουν και καταγράφουν πολλά, καλά και άσχημα, τις τελευταίες δεκαετίες που δραστηριοποιούνται , έχοντας γνώμη μάλλον βαρύνουσα μιας και «ζούνε» από κοντά τον κόσμο που επισκέπτεται τον Δήμο για τουρισμό και διασκέδαση και συμμετείχαν και σε προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.
Για τις προηγούμενες Διοικήσεις δεν μπορούμε να πούμε ότι προσπάθησαν κάνοντας κάτι ξεχωριστό για τον Τουρισμό, κάτι πασίγνωστο εδώ.
Η παρούσα προσπαθεί και δείχνει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον.
Δύο θέματα-προβλήματα (για πόσο άραγε ακόμη άλυτα;), που δεν κατάφεραν να λύσουν προς το συμφέρον των (συν)δημοτών και τουριστών  οι παλαιότερες Διοικήσεις παρά τις όποιες ίσως προσπάθειες, είναι το (προ)υπάρχον πρόβλημα με τα Κ.Α.Α.Υ. (ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ) που ανήκουν στον Στρατό και το πάλαι ποτέ ένδοξο για τις μοντέρνες εγκαταστάσεις του και πολύ όμορφο περιβάλλον ΚΑΜΠΙΝΓΚ,  που εδώ όμως και σχεδόν 20 χρόνια έχει παντελώς εγκαταλειφθεί.
Και για μεν το δεύτερο περιμένουμε τις όποιες εξελίξεις μιας και αυτό υπάγεται στην δικαιοδοσία του ΤΑΙΠΕΔ, για δε τα  Κ.Α.Α.Υ. αναρωτιόμαστε και εμείς με την σειρά μας  ΑΝ και ΠΟΤΕ θα αποδοθούν στους δημότες ο δρόμος και η ακτή, ώστε να υφίσταται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  η ελεύθερη πρόσβαση και επικοινωνία μεταξύ Ν. Επιβατών και Αγίας Τριάδας.
Δείτε το σχετικό  βίντεο   








************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages