Η Σχολή μας στον τελικό Κυπέλλου και και στο Ρέντη - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Η Σχολή μας στον τελικό Κυπέλλου και και στο Ρέντη



Η Σχολή μας έδωσε το  παρών σε ακόμα ένα τελικό κυπέλου αλλά και στην πορεία κατάκτησής του.
Αθλητές προπονητές και γονείς τις Σχολής με δύο πούλμαν βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ στον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακός - Ξάνθη και πανηγύρισαν την κατάκτηση του κυπέλου της ομάδα μας.
Από νωρίς ήταν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν την τελετή έναρξης του αγώνα αλλά και στο τέλος κάθισαν στην απονομή του κυπέλου και παρακολούθησαν τον γύρο του θριάμβου με τον παλιό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πέτρο Μίχο αλλά και τον σκαουτερ του Ολυμπιακού κ. Κριμιτζά.
Την επόμενη μέρα του τελικού και από νωρίς το πρωί η Σχολή μας, με αθλητές γονείς αλλά και με αθλητές από το τμήμα της Σχολής Αγίου Λουκά Αλιβερίου του Γιώργου  Μπόκαρη) βρέθηκαν όλοι μαζί  στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη που άνοιξε  τις πύλες του για να υποδεχτεί τα παιδιά των Σχολών του Ολυμπιακού από την Αττική και την επαρχία!

 Απο  τις 9 το πρωί έως το μεσημέρι περισσότερα από 500 παιδιά  κατέκλυσαν τα γήπεδα για να συμμετάσχουν στην Τελική Φάση του 4ου Πρωταθλήματος Σχολών Αττικής
Στη διοργάνωση που έχει γίνει πλέον θεσμός η Σχολή μας όπως κάθε χρόνο έδωσαν το παρών όπως και οι Σχολές του Ρέντη, του "Γ. Καραϊσκάκης, του Αλίμου, του Ταύρου, της Βούλας, του Αμαρουσίου, του Αιγάλεω, των Γλυκών Νερών, της Βάρης, της Πετρούπολης και του Ασπροπύργου
Καλεσμένες... στην γιορτή του Ολυμπιακού  από την επαρχία εκτός από την Σχολή μας ήταν και η Σχολή Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα η ομάδα που κατέκτησε πρόσφατα το Πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣ Μακεδονίας που ταξίδεψε στο Ρέντη και  Βραβεύτηκε για την επιτυχία της.

Οι αθλητές  μας αγωνίστηκαν σε τέσσερεις φιλικούς αγώνες ( Σχολές Καραισκάκη, Ταύρου και Βούλας ) στις κατηγορίες τζούνιορ και προτζούνιορ και μέτρησαν τρείς νίκες και μία ήττα, με τα αποτελέσματα να έχουν λίγη σημασία  αφού οι εμπειρίες των μικρών αθλητών ήταν πολύ χρήσιμες.
Τα παιδία το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους  , το διασκέδασαν από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι , είχαν πολύ καλές εμπειρίες είδαν το προπονητικό κέντρο του Ρέντη και ήρθαν πιο κοντά με τις  σχολές του Ολυμπιακού από άλλες περιοχές!!!
Στο τέλος είχαμε πολλές βραβεύσεις και στα παιδία  δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής !!! 

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages