Επιτυχημένα έκλεσε η χρονιά για την ομάδα "Αρετή Λαμίας" - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επιτυχημένα έκλεσε η χρονιά για την ομάδα "Αρετή Λαμίας"

Το τριήμερο Παρασκευή 26 Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουνίου διεξήχθησαν στην πόλη της Αθήνας οι Πανελλήνιοι Αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών με τη συμμετοχή 88 ομάδων απ όλη την Ελλάδα και στους αγώνες η Αρετή Λαμίας μετείχε με 19 αθλητές.
Η προαγωνιστική ομάδα κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια με την αθλήτρια της Μπαχλαβά Μαριτίνα στα 50μ και 100μ Πεταλούδα στα κορίτσια ηλικίας 11 ετών. Επίσης όλοι οι αθλητές της ομάδας είχαν πλασαρίσματα στην πρώτη 8άδα κάτι που αποδεικνύει το πολύ υψηλό επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα σε πανελλήνιο επίπεδο. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα η ομάδα της Αρετής Λαμίας ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα από την πόλη της Λαμίας που κέρδισε μετάλλια και επίσης ήταν και η πολυπληθέστερη, αποδεικνύοντας πως αυτή την στιγμή αποτελεί την καλύτερη ομάδα της πόλης με συνεχόμενη και αδιάκοπη ανοδική πορεία. Με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσε η Προαγωνιστική ομάδα τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τις.

Παράλληλα η αθλήτρια της αγωνιστική ομάδα Γρίβα Βάσια στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων που θα διεξαχθεί στην πόλη της Θες/νίκης συμμετείχε στους αγώνες «Δελφίδιοι 2015» που διεξήχθησαν στο Αιγάλεω στις 26-27 Ιουνίου, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας και αυτή με την σειρά της 2 μετάλλια 1 χρυσό στο αγώνισμα 800μ ελεύθερο και 1 ασημένιο στο αγώνισμα 1500μ Ελεύθερο δείχνοντας ότι είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Οι επιτυχίες των παιδιών αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα της Αρετής Λαμίας και επιβεβαιώνουν πως μέσα από τη σωστή δουλειά, την εξειδικευμένη προπονητική μέθοδο και τις ιδανικότερες συνθήκες προπόνησης που έχει εξασφαλίσει η ομάδα της ΑΡΕΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ σε συνεργασία με τα γυμναστήρια home όλα είναι εφικτά.

Οι προπονητές και η διοίκηση της ομάδος συγχαίρουν  όλα τα παιδιά.
















************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages