Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Βάρβαροι! Οι τζιχαντιστές των Βαλκανίων

Η εφημερίδα γράφει ότι: «χρόνια πίσω στις εποχές του Ψυχρού Πολέμου και του σκληρού καθεστώτος του «τείχους του αίσχους» του Χότζα, γυρίζει τις ελληνοαλβανικές σχέσεις η κυβέρνηση των Τιράνων».

ΕΘΝΟΣ: Στην αφετηρία με στοίχημα τη συσπείρωση

Η εφημερίδα σημειώνει: «τα ποιοτικά στοιχεία των μυστικών δημοσκοπήσεων επεξεργάζονται τα κομματικά επιτελεία διαμορφώνοντας τη στρατηγική τους στον δρόμο για τις κάλπες. Το μεγάλο στοίχημα και βασικός στόχος στην αφετηρία της προεκλογικής εκστρατείας είναι η αύξηση των ποσοστών συσπείρωσης».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πρόβα Τσίπρα για αντιπολίτευση

Η εφημερίδα γράφει ότι: «αμετανόητος για την επιλογή του δημοψηφίσματος, που οδήγησε στην κατάρρευση της οικονομίας, την επιβολή capital controls και τους πολίτες στις ουρές των τραπεζών εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας».

ΕΣΤΙΑ: Σε αποσύνθεση πλέον ο Σύριζα

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «μπορεί να υπάρξει κυβερνώσα Αριστερά. Η απάντηση θα δοθεί από τους Έλληνες ψηφοφόρους, το πιθανότερο στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου».

Η ΑΥΓΗ: Αυτοδυναμία για μεγάλες τομές

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «νέα εντολή ζητάει ο Αλέξης Τσίπρας. Νέα εντολή και αυτοδυναμία για να προχωρήσει σε μεγάλες τομές, συγκροτώντας μάλιστα ένα παράλληλο πρόγραμμα που θα έχει στόχο να αμβλύνει τις επιπτώσεις του Μνημονίου που θα στηρίζει τους αγρότες, τις μικρές επιχειρήσεις, τους νέους επιστήμονες».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Όχι στην εθνική της διαπλοκής

Η εφημερίδα γράφει ότι: «την επίτευξη αυτοδυναμίας έθεσε ως στόχο χθες ο Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι πρέπει να αναζητηθεί «ο τρόπος απεγκλωβισμού από την επιτροπεία με αντισταθμιστικά». Επισήμανε ότι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα δεν είναι επαναστατική, ούτε αριστερή πράξη» ».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εκτός ελέγχου ο προϋπολογισμός

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «η παράταση των διαπραγματεύσεων με τους πιστωτές, το «φλερτ» με το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ και τελικά η επιβολή περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων οδήγησαν σε πλήρη εκτροχιασμό την εκτέλεση του προϋπολογισμού».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Όλοι σήμερα στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα της Αττικής συναντιούνται σήμερα, Πέμπτη, στις 8μμ, στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που οργανώνει στο Σύνταγμα η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ».

ΤΑ ΝΕΑ: Πρωθυπουργός ή τίποτα

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «με διλήμματα άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν προτίθεται να μετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας σε περίπτωση που δεν θα είναι ο νικητής των εκλογών»

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: Απαγορεύεται

Η εφημερίδα τονίζει ότι «απαγορεύεται: να κρύψετε την πραγματικότητα μνημονίου και οικονομίας. Να δώσετε ανεδαφικές υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Να επιλέξετε πάλι ανίκανους και άσχετους υπουργούς. Να βάλετε τις κομματικές ισορροπίες πάνω από τη χώρα».

KONTRA NEWS: Δουλεύουν για τη δεξιά οι αποστάτες του Λαφαζάνη

Η εφημερίδα γράφει ότι «τα… ψοφίμια του Λαφαζάνη, οι προδότες και οι αποστάτες που έριξαν την πρώτη Αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη με τη βρόμικη αποστασία, τώρα συνεχίζουν κανονικά την εκτέλεση του συμβολαίου έχοντας ως στρατηγικό στόχο να φέρουν ξανά τη Δεξιά στην εξουσία και να παλινορθώσουν το χρεοκοπημένο παλιό σύστημα της διαπλοκής».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Στον «αέρα» κονδύλια 2 δισ. από το ΕΣΠΑ

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «κρίνονται έργα για την Ψηφιακή Σύγκλιση και την Προστασία του Περιβάλλοντος. Στις 3 Σεπτεμβρίου η απόφαση για αύξηση προκαταβολών από 1,4 δισ. σε 2,8 δισ. Σχέδιο για χρηματοδότηση μεγάλων οδικών έργων με έκτακτο δανεισμό από την ΕΤΕπ».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Συναγερμός για κονδύλια 5 δισ.

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «σε αγώνα δρόμου προκειμένου να μην χαθούν κοινοτικοί πόροι ύψους σχεδόν 5 δισ. ευρώ που αφορούν την ολοκλήρωση του τρέχοντος και την εκκίνηση του νέου ΕΣΠΑκαλούνται να επιδοθούν η υπηρεσιακή κυβέρνηση και η όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές»

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages