Παρελθόν ο Ανδρεάκος απο το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Παρελθόν ο Ανδρεάκος απο το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χ

Προς  Δ.Σ.
ΝΑΥΤΙΚΟΥ  ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Κύριε πρόεδρε παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτηση μου από την θέση του προπονητή του Ναυτικού ομίλου για προσωπικούς λόγους..

Ήταν μια σχέση η οποία ΠΟΤΕ δεν υπήρξε μόνο επαγγελματική. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα τα οποία βίωσα ήταν τόσο έντονα. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά και η υπερηφάνεια στις νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στις ήττες.
Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω πρώτα και πάνω απ' όλα  όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα, τοΔ.Σ. για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και τις συνθήκες που μου παρείχαν καθώς και τους συνεργάτες μου από το προπονητικό επιτελείο για την συνέπεια και εργατικότητά τους.
Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στα παιχνίδια που έγιναν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας όπου η παρουσία τους ήταν καταλυτική στην επιτυχία της ομάδας και ζητώ από αυτούς να συνεχίσουν να είναι διπλά στην ιστορικότερη  ομάδα  της Ευβοίας.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η περσινή ομάδα είχε μεγάλες δυνατότητες και υψηλές προδιαγραφές που μπορούσαν  να την οδηγήσουν στις επιτυχίες που δικαιούται.
Και νομίζω ότι τα καταφέραμε.
Αφήνω το τμήμα υδατοσφαίρισης με την προίκα της  6ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών καθώς και ότι μετά από αρκετά χρόνια καταφέραμε να συμμετάσχουμε ξανά στα πρωταθλήματα υποδομών και ελπίζω ότι πλέον  τα βήματα θα είναι μόνο μπροστά .

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια της Χαλκίδας.
 ΜΕ ΤΙΜΗ
 ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ



Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο. ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Αξιότιμοι κύριοι,
Σας ενημερώνουμε για την παραίτηση του κ. Θεόδωρου Ανδρεάκου από την θέση του προπονητή της ομάδας Ανδρών του τμήματος υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Χαλκίδος, την οποία κατέθεσε για προσωπικούς λόγους. Επισυνάπτονται η επιστολή παραίτησης καθώς και η επιστολή / απάντηση του Προέδρου του Ν.Ο.Χ.,
κ. Θάνου Αναστασιάδη.
Ο  Ναυτικός Όμιλος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με άριστους τεχνικούς, καθώς υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για την θέση του προπονητή.

                                                                      Η εφορία υδατοσφαίρισης

Αριθ.  Πρωτ. 578
                                Χαλκίδα  08 – 09-2015


Προς  τον   Ανδρεάκο  Θεόδωρο                                  
 ΑΘΗΝΑ
Αγαπητέ  μας  Δάσκαλε,
 Ο  Πρόεδρος  προσωπικώς,  το  Δ .Σ . ,  οι  έφοροι  του  τμήματος  Υδατοσφαίρισης  και  οι  αθλητές  του  Ν. Ο . Χαλκίδος  σε  ευχαριστούν  θερμά  για  την  συνολική  προσφορά  σου  στον  ΄Ομιλο.
Μας  έδωσες  την  αγάπη  σου  για  το  άθλημα,  την  ηρεμία  σου, την άριστη προπόνηση, τον επαγγελματισμό σου, αλλά κυρίως τις μεγάλες επιτυχίες.
Θεωρώ  περιττό  να  αναφέρω  ότι  η  πόρτα  του  Ν .Ο. Χ.  θα  είναι  πάντοτε  ανοιχτή   και  η  θέση  στην  άκρη  του  πάγκου  θα  σε  περιμένει.
Καλή  τύχη  στην  επαγγελματική  σου  καριέρα  και  ευτυχία  στην  οικογενειακή  σου  ζωή.

Ο  Πρόεδρος
Αναστασιάδης  Θάνος


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages