5η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

5η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας

H 5η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας ολοκληρώθηκε. Ως ομάδα της διοργάνωσης προσπαθήσαμε και ελπίζουμε ότι καταφέραμε, οι επισκέπτες  της να ζήσουν μέσα σε ένα τριήμερο μια σύνθεση ζωής που μπορεί να μας δώσει όραμα και ελπίδα και να μας βγάλει από το σημερινό αδιέξοδο. Για τους συμμετέχοντες παραγωγούς και πολλούς άλλους, η ουσία και το νόημα της Γιορτής δεν σταματά στο πέρας της, αλλά το περιεχόμενό της μας συντροφεύει στην καθημερινότητά μας. Θέλουμε να δηλώσουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και στην επιτυχή έκβαση της 5ης Πανευβοϊκής μας Οικογιορτής.

   Να ευχαριστήσουμε το Δήμο Χαλκιδέων, εκτός από το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους κυρίως το τεχνικό προσωπικό για την υποστήριξη αλλά και τους εργάτες καθαριότητας για τη συνεχή φροντίδα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της Γιορτής.

  Ευχαριστούμε ακόμα τους ανθρώπους του πολιτιστικού χώρου  Χαλκίδας Καθρέφτη Τεχνών και Ιδεών που έδωσαν το δικό τους ιδιαίτερο χρώμα στη Γιορτή μας ομορφαίνοντας την.

   Όλους τους εθελοντές που βρέθηκαν πάντα εκεί που χρειάστηκαν  για να καλύψουν τυχόν ελλείψεις, όπως και τα μουσικά σχήματα, τους Πέτρο Βασιλείου και Νίκο Γιακουμάκη, τους Αέρα Πατέρα και τους Μάρκο Δαμιανό και Μάκη Μπούκαλη που αφιλοκερδώς κάλυψαν το μουσικό και καλλιτεχνικό κομμάτι της Γιορτής.

Ελπίζουμε και θέλουμε, προσπαθούμε και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η χώρα και αυτός ο κόσμος θα ζήσουν πιο κοντά στη φύση σε ένα δικαιότερο και ειρηνικό μέλλον.


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages