Ανάθεση Πανελληνίων Αγώνων των Κατηγοριών Παμπαίδων-Παγκορασίδων ΑΒ και Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων σε σωματεία - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ανάθεση Πανελληνίων Αγώνων των Κατηγοριών Παμπαίδων-Παγκορασίδων ΑΒ και Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων σε σωματεία

Αριθ. Πρωτ.. 5347/Ε.
Αθήνα 6 Οκτωβρίου 2015.

Προς.
Σωματεία – Μέλη ΚΟΕ.
Περιφερειακές Επιτροπές.
------------------------------

Κύριε Πρόεδρε,

    Το Δ.Σ της ΚΟΕ, αποφάσισε να αναθέσει την διοργάνωση των Πανελληνίων Αγώνων των Κατηγοριών Παμπαίδων-Παγκορασίδων ΑΒ και Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων σε σωματεία, ή συνεργασία σωματείων με φορέα.
Στην περίπτωση αυτή το μεν Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων, θα διεξαχθεί στις 14-17 Ιουλίου 2016, το δε Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων ΑΒ θα διεξαχθεί 21-24 Ιουλίου 2016.

Η ανάθεση αυτή των Πρωταθλημάτων θα γίνει μόνο εφόσον
εκπληρώνονται οι πιο κάτω προυποθέσεις.

1.    Αρχικά θα πρέπει να δηλώσει για πιο από τα δύο πρωταθλήματα ενδιαφέρεται.
2.    Ο διοργανωτής θα πρέπει να διαθέτει κολυμβητήριο με Άδεια Καταλληλότητας και Λειτουργίας, το οποίο θα έχει κερκίδα για 1.000 περίπου θέσεις για το Πρωτάθλημα Παμπαίδων και για περίπου 800 γι αυτό των Παίδων-Εφήβων.
3.    Θα πρέπει να καλύψει όλα τα έξοδα της διοργάνωσης.  Συγκεκριμένα τις τυχόν οικονομικές απαιτήσεις της Επιτροπής Διοίκησης για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου, την αποζημίωση Κριτών-Χρονομετρών, ατόμων που θα απασχοληθούν στη γραμματεία για την προετοιμασία των απονομών, καθώς και των ατόμων της ΚΟΕ (3 άτομα) που θα αναλάβουν την ηλεκτρονική χρονομέτρηση και μηχανογραφική κάλυψη των αγώνων.
4.    Θα πρέπει να διαθέσει τα απαιτούμενα μετάλλια για τη βράβευση των 3 πρώτων νικητών ατομικών και ομαδικών αγωνισμάτων.  Τα διπλώματα θα τυπωθούν από την ΚΟΕ.
5.    Θα πρέπει να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης 10-12 ατόμων της ΚΟΕ καθώς και της διαμονής-διατροφής για 5 διανυκτερεύσεις.

Η δήλωση για την ανάληψη της διοργάνωσης θα επιβεβαιώνει την υποχρέωση της ικανοποίησης των πιο πάνω προυποθέσεων.
Θα πρέπει να στείλει στην ΚΟΕ, το αργότερο μέχρι 15/11/15, ώστε στη συνέχεια μετά την σχετική επεξεργασία αυτών, θα ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι 15/12/15 οι τόποι διεξαγωγής των πιο πάνω πρωταθλημάτων.

Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες της μιας υποψηφιότητες με τα ίδια ακριβώς προσόντα, τότε η επιλογή θα γίνει σύμφωνα με τη σειρά υποβολής.


Για το Δ.Σ

 Ο Γενικός Γραμματέας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages