Καλή εμφάνιση αλλά δεν συνοδεύτηκε με νίκη. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Καλή εμφάνιση αλλά δεν συνοδεύτηκε με νίκη.

Καλή εμφάνιση για την ομάδα μας στο δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος η οποία όμως δεν συνοδεύτηκε με νίκη.
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα η νεανική ομάδα της ΑΕΛ προσπάθησε να δώσει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της και μόλις στο 4΄ο Μπουραντάς μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ.
Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας προσπάθησε να πιέσει τον αντίπαλο, δημιούργησε φάσεις για γκολ με Μπαλόζι  και Μπουραντά χωρίς  όμως αποτέλεσμα και με την ομάδα του  Ηρακλή στο ίδιο διάστημα να προσπαθεί και να φαίνεται απειλητική σε μια  εκτέλεση φάουλ  αλλά ο Χιώτης έδιωξε σε κόρνερ.                                               Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πάλι πολύ καλό για την ομάδα μας σε ένα διάστημα   που ήταν γεμάτο δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες που σε καμία χρονική στιγμή του αγώνα δεν έφυγε από τα αγωνιστικά πλαίσια.                                                           
Καλύτερη η ομάδα του Ηρακλή στο πρώτο τέταρτο  του δευτέρου ημιχρόνου χωρίς όμως την μεγάλη φάση για γκολ, με την ομάδα μας  να προσπαθεί με τα το 60΄και  να βρίσκεται κοντά στο γκολ με τον Μπουραντά στο 70΄όταν ο Γούναρης είπε όχι σε σουτ πλασέ όπως όχι είπε και στο 85΄όταν σε καρφωτή κεφαλιά του Μπαλόζι έπεσε   στην αριστερή του γωνία και έδιωξε  σε κόρνερ.                                                                        
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με την ομάδα μας να μην δείχνει ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα γιατί η καλή της απόδοση δεν συνοδεύθηκε με ένα γκολ που θα έδινε την νίκη.
Καλή η διαιτησία των κ.κ.  Χουλιάρα, Μπουγά και Ζειμπέκη.

ΑΕΛ
Χιώτης, Χατζηαντωνάκης, Πέππας, Κορκόβελος ( 63΄Σπυράκης ), Φλώρος,  Μπουραντάς ( 85΄ Παπαγεωργίου), Ndoi, Ποδάρας, Μαρίνος ( 55΄Κακός ), Αναγνώστου, Balozi.

Την επόμενη αγωνιστική την Κυριακή  11/10 και ώρα 16.30 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου η ομάδα μας θα παίξει με τον ΑΟ Αμαρυνθιακού.

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages