Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Εφιάλτης δίπλα μας. Ραγδαίες εξελίξεις. Η Άγκυρα κατέρριψε ρωσικό μαχητικό σε συριακό έδαφος και έπλεξε".

Η εφημερίδα γράφει ότι "Ώρα 9.14 το πρωί στη Λαττάκεια της Συρίας (κατά το Συριακό Παρατηρητήριο που μετέδωσε πρώτο το συμβάν) στα σύνορα με την Τουρκία, ένα ρωσικό μαχητικό Su-24 με δύο πιλότους καταρρίπτεται από τουρκικά F-16"

ΕΘΝΟΣ: "Ο Ερντογάν παίζει με τη φωτιά. Επιχειρεί να τορπιλίσει τη συμμαχία Δύσης-Ρωσίας για την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "Επικίνδυνο παιχνίδι με τη φωτιά σηματοδοτεί η πρωτοφανής κίνηση κατάρριψης ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία. Ο Τ. Ερντογάν επιχειρεί να τορπιλίσει τη συμμαχία κατά των τζιχαντιστών και να εμπλέξει όλη τη Δύση σε σύγκρουση με τη Ρωσία, για να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της Άγκυρας στη συριακή κρίση και τη Μ. Ανατολή".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Στα άκρα Ρωσία-Τουρκία. Επικίνδυνα παιχνίδια της Άγκυρας με απρόβλεπτες συνέπειες".

Η εφημερίδα γράφει ότι "Επικίνδυνη τροπή λαμβάνει ο πόλεμος κατά των τζιχαντιστών στη Συρία μετά την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού SU-24 από δυο τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη στη μεθόριο με την Τουρκία".

ΕΣΤΙΑ: "Θερμό μέτωπο Ρωσίας-Τουρκίας. Νέα Αντάντ με κοινές δηλώσεις Ολλάντ-Κάμερον".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "Η επιλογή της νεο-οθωμανικής Τουρκίας να καταρρίψει ρωσικό μαχητικό στα σύνορά της με την Συρία με την αιτιολογία της παραβιάσεως του εναέριου χώρου της, ανέβασε κατακόρυφα την διεθνή ένταση".

Η ΑΥΓΗ: "Παιχνίδι με τη φωτιά. Επικίνδυνη δοκιμασία της Ρωσίας και του Πούτιν".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Κατάρριψη ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία στη μεθόριο με τη Συρία, νεκροί ένας από τους δυο πιλότους κι ένας Ρώσος πεζοναύτης που συμμετείχε στην επιχείρηση διάσωσής τους".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Η Τουρκία πλήττει τη συμμαχία κατά των Ισλαμιστών με την κατάρριψη ρωσικού πολεμικού".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ανεβαίνει ο πολεμικός πυρετός στη γειτονιά μας καθώς για πρώτη φορά από τη δεκαετία του '50 μια χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ -η Τουρκία- κατέρριψε ρωσικό αεροσκάφος".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Ανοιχτή σύγκρουση Πούτιν με Ερντογάν. Μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους-Ισες αποστάσεις Δύσης".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "Οι προσπάθειες οικοδόμησης κοινού μετώπου Δύσης-Ρωσίας εναντίον του "Ισλαμικού Κράτους" δέχθηκαν χθες ισχυρό πλήγμα ύστερα από την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους SU-24 από τουρκικά F-16, κοντά στα συροτουρκικά σύνορα".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Κυβερνητική πρόκληση. "Βαφτίζουν "επιτυχία" τα χαράτσια, τη φοροληστεία το τσάκισμα λαϊκών δικαιωμάτων".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "Την ώρα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά στον επόμενο γύρο αντιλαϊκών μέτρων με αιχμή το Ασφαλιστικό, την ώρα που έχει κατατεθεί ένας αντιλαϊκός κρατικός προϋπολογισμός, η κυβερνητική προπαγάνδα προσπαθεί να εμφανίσει ως "επιτυχία" το κλείσιμο του πρώτου γύρου της διαπραγμάτευσης".

ΤΑ ΝΕΑ: "Παιχνίδια πολέμου. Διεθνείς εκκλήσεις για ψυχραιμία μετά την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού από την Τουρκία. Αμηχανία στο ΝΑΤΟ".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "Τρόπους αποκλιμάκωσης της κρίσης που δημιουργήθηκε χθες με την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού από δυο τουρκικά F-16 στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας αναζητεί η διεθνής κοινότητα".

Kontranews: "Φεύγουν 5 βουλευτές από τη ΝΔ και πάνε ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι θεωρούν σίγουρη τη διάλυσή της".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τουλάχιστον πέντε βουλευτές της ΝΔ, από τους πιο σοβαρούς και πετυχημένους, απογοητευμένοι από το τελευταίο φιάσκο και τον εξευτελισμό του κόμματός τους που βαδίζει σίγουρα στη διάλυση είναι έτοιμοι να φύγουν και να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ για να βοηθήσουν την προσπάθεια του Πρωθυπουργού να σώσει τη χώρα".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Πέρασε ο κίνδυνος. Στοίχημα, τώρα, να επιστρέψουν οι αποταμιεύσεις των Ελλήνων".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "Οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι πλήρως εξασφαλισμένες, καθώς μετά την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έχει αποσοβηθεί πλέον ο κίνδυνος "κουρέματος" διαβεβαίωσε χθες ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρας".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Βροχή" μηνύσεων για χρέη και μαύρο χρήμα. (ΣΔΟΕ-ΔΟΥ)11.500 μηνυτήριες αναφορές για συνολικά ποσά 18,4 δισ. ευρώ".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "Αθρόες μηνυτήριες αναφορές σε βάρος οφειλετών του Δημοσίου, καθώς και υπόπτων για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, υποβάλλονται από τις εφορίες και το ΣΔΟΕ".
************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages