Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων

Στον χώρο του Εργοταξίου έγινε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων.
Τη βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο οποίος εξέφρασε στους εργαζόμενους τις ευχές του για τη νέα χρονιά.
Με την ευκαιρία ο Δήμαρχος ανέφερε ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, ο Δήμος Χαλκιδέων προχώρησε στην πρόσληψη 80 εργαζομένων για τον τομέα της καθαριότητας, θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που γίνεται. Είπε ακόμη ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι και η ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού, αφού σήμερα το κόστος των επισκευών είναι τεράστιο.
Επίσης, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στα έργα που εκτελούνται στο ΧΥΤΑ, ύψους αρκετών εκατομμυρίων και κατέληξε μιλώντας για το πρόγραμμα ανταλλαγής εμπειριών, στο πλαίσιο του οποίου εργαζόμενοι από το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου επισκέφθηκαν για 15 ημέρες αντίστοιχες μονάδες στη Σεβίλλη της Ισπανίας.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Β. Τουχτίδης, ο Διευθυντής Καθαριότητας Α. Βράκας και ο Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Χ. Καραμάντουλας.


   Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages