Ετήσια εκδήλωση του ΕΥΒΟΪΚΟΥ Γ.Α.Σ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015 ΤΟΥ  ΕΥΒΟΪΚΟΥ Γ.Α.Σ
Το Σάββατο 6/2/16 ο Σύλλογος μας Ευβοϊκός Γ.Α.Σ έκοψε τη Πρωτοχρονιάτικη του πίτα και βράβευσε τους καλύτερους αθλητές για την αγωνιστική χρονιά 2015 στο Stavento. Στην εκδήλωση μας παρευρέθηκαν, ο κ. Γιαννούκος Γεώργιος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο κ. Γκούνης Φώτης Διευθυντής ΔΟΑΠΠΕΧ, ο κ. Καρλής Μπάμπης Υπεύθυνος Κολυμβητηρίου, ο Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας κ. Βλάχος Αθανάσιος, ο Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Μπουλούκος Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής  Επιτροπής Κολύμβησης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας κ. Μούτουπας Ευάγγελος, όλο το Δ.Σ του Συλλόγου μας, με τη Πρόεδρο κα. Χρυσάγη Ελένη, την Αντιπρόεδρο κα. Φράγκου Κέλλυ, τον Γραμματέα κ. Δεμερτζή Δημήτρη τα μέλη κ. Αλαφάκη Αναστάσιο και κ. Αναστασίου Ιωάννη καθώς και πλήθος γονέων και αθλητών και των δύο τμημάτων. Το φλουρί κέρδισε ο αθλητής του Στίβου Φραντζής Βασίλης.

Aπό τους αθλητές του Στίβου Βραβεύτηκαν οι :

•    ΓΑΡΑΝΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΏΡΓΟΣ για τη 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Πανκορασίδων στο αγώνισμα 300μ με εμπόδια. Προπονητής του είναι ο Γαραντζόγιαννης Πέτρος.








•    ΤΣΟΚΆΝΗ ΜΑΡΙΑ για την 8η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στο  άλμα εις τριπλούν, για την 8η θέση στο άλμα σε μήκος και την 9η στο άλμα εις τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Εφήβων Νεανίδων και  για τη 10η θέση στο άλμα εις τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Γυναικών. Προπονήτρια της είναι η Μακρή Έφη.

Από τους αθλητές της Κολύμβησης βραβεύτηκαν οι :

•    ΜΠΟΥΖΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  για τη 4η θέση στα 100μ πρόσθιο στο Θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης και για τη 3η θέση στα 200μ πεταλούδα στους Χειμερινούς Αγώνες Νοτίου Ελλάδας στη κατηγορία Παμπαίδων ΄Β.





•    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ για την 8η θέση στα 200μ πρόσθιο στο Θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και για τη 4η θέση στα 100μ πρόσθιο στους Χειμερινούς Αγώνες Νοτίου Ελλάδος στη κατηγορία Παίδων. Προπονητής και των δύο είναι ο Γλωσσιώτης Απόστολος.














************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages