Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Πρόστιμα «φωτιά» με 1.400.000 ραβασάκια»Η εφημερίδα γράφει ότι: «περισσότερα από 1.400.000 ηλεκτρονικά ραβασάκια ετοιμάζεται να αποστείλει το υπουργείο Οικονομικών σε πολίτες που έχουν ανασφάλιστα τα αυτοκίνητά τους και σε όσους δεν πέρασαν τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες».

ΕΘΝΟΣ: «Κίνητρα HOTSPOTS και μπλόκο στους μη πρόσφυγες»

Η εφημερίδα σημειώνει: «χώρους κράτησης στις εγκαταστάσεις των hotspots αλλά και κινητές μονάδες υποδοχής και ταυτοποίησης προβλέπει το νομοσχέδιο που έθεσε σε διαβούλευση το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Νέο κόλπο με τις εισφορές»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «η εναλλακτική πρόταση Κατρούγκαλου φέρνει αύξηση φόρων-εισφορών για μηχανικούς, γιατρούς, δικηγόρους. Επιβαρύνσεις έως 2,75% για εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ έως 15% για εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ και 34% για εισόδημα άνω των 50.000 ευρώ».

ΕΣΤΙΑ: «Σταλινοποίησις της νομοθεσίας»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «υπερεξουσίες σε έναν υπουργό για αλλαγή όλων των νόμων. Η ελληνική νομοθεσία είναι δαιδαλώδης, πολύπλοκη και διάσπαρτη, ενώ μεταβάλλεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά τρόπο άτακτο και αποσπασματικό».

Η ΑΥΓΗ: «Επικίνδυνα παιχνίδια με το προσφυγικό»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «παιχνίδι υψηλού ρίσκου από την Άγκυρα, που εκβιάζει Ευρωπαίους και Αμερικανούς χρησιμοποιώντας την προσφυγική κρίση και τον πόλεμο στη Συρία. Ο πρωθυπουργός Νταβούντογλου και η Άνγκελα Μέρκελ συζήτησαν εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη στήριξη της Frontex στο Αιγαίο με τη Γερμανίδα καγκελάριο να επιμένει στην καταπολέμηση των Τούρκων διακινητών».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Μέρκελ καλεί ΝΑΤΟ στο Αιγαίο»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «για πρώτη φορά το ΝΑΤΟ καλείται να εμπλακεί ευθέως στην αντιμετώπιση του προσφυγικού. Την πρόσκληση απηύθυνε το Βερολίνο με τη συναίνεση της Άγκυρας για να υποστηριχθεί το έργο της Frontex. Ταυτόχρονα κάλεσαν τη Συμμαχία να ενισχύσει την παρουσία της και στα σύνορα Τουρκίας- Συρίας»

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Μέτωπα παντού για την κυβέρνηση»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: « «βουτιά» της τάξης του 7,87% σημείωσε χθες ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου. Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση της κυβέρνησης με τους αγρότες, με το Μέγαρο Μαξίμου να διαμηνύει, χθες, ότι «δεν θα επιτραπεί να φτάσουν τα τρακτέρ στο Σύνταγμα». Έντονες είναι οι αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες για τη δημιουργία των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων στη Σίνδο και στο Σχιστό».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Εργάτες και αγρότες όλοι στους δρόμους!»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο, με κάθοδο στην Αθήνα, κατασκήνωση και τρακτέρ στην πλατεία Συντάγματος, την Παρασκευή 12 Φλεβάρη, αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των μπλόκων από όλη τη χώρα στη σύσκεψη που συγκάλεσε στη Νίκαια η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων».

ΤΑ ΝΕΑ: « «Εγωιστές… οι αγρότες»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σκληραίνει τη στάση της απέναντι στους αγρότες η κυβέρνηση: από την Τεχεράνη, ανώτατη κυβερνητική πηγή τους χρέωσε «εγωιστική συμπεριφορά» -προδιαγράφοντας την κυβερνητική αντίδραση σχετικά με τα σχέδιά τους να καταλάβουν αμε τρακτέρ το κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή».

KONTRA NEWS: «Διευρύνεται η κυβέρνηση κατατίθεται νέος εκλογικός νόμος»

Η εφημερίδα γράφει ότι «αλλάζει ριζικά το σκηνικό ο Αλέξης Τσίπρας με μια σειρά στρατηγικής σημασίας πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και οι οποίες αναμένεται να σηματοδοτήσουν ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα της δημόσιας ζωής».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «27 χρόνια πίσω το Χρηματιστήριο»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «είκοσι επτά έτη πίσω γύριοε ο γενικός δείκτης στη χθεσινή συνεδρίαση, στη διάρκεια της οποίας χάθηκαν 2,1 δισ. ευρώ. Ο βασικός δείκτης τερμάτισε στις 464,23 μονάδες, με πτώση 7,87%, ενώ εισαγόμενες επιθετικές πωλήσεις προκάλεσαν νέα βύθιση του τραπεζικού κλάδου».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Εφιαλτικά σενάρια-Κραχ στο Χρηματιστήριο με 7.87%»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σε αρνητικό ρεκόρ 26ετίας ο Γενικός Δείκτης. Έχασε 16,7% σε πέντε συνεδριάσεις. Η κεφαλαιοποίηση υποχώρησε 11,9 δισ. κατά το 2016. Τεράστιες οι απώλειες για τις τραπεζικές μετοχές. Μεγάλη πτώση στα χρηματιστήρια Ευρώπης-ΗΠΑ».


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages