Οδηγός καταναλωτή για τηλεφωνία και Διαδίκτυο - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Οδηγός καταναλωτή για τηλεφωνία και Διαδίκτυο

Ο «Οδηγός καταναλωτή» για την τηλεφωνία και το Διαδίκτυο ενημερώνει για θέματα σχετικά με τη σταθερή και την κινητή τηλεφωνία, το Διαδίκτυο και τις ευρυζωνικές υπηρεσίες, που πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.
Συγκεκριμένα, παρέχει πληροφορίες στον καταναλωτή για:
•    Τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ως χρήστη υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
•    Τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των εταιριών.
•    Σημαντικά θέματα που πρέπει να έχει υπόψη του.
•    Τα βήματα που πρέπει να ακολουθεί για την επίλυση τυχόν προβλημάτων.
•    Τον ρόλο της ΕΕΤΤ στην αγορά.
•    Πληροφορίες σχετικά με άλλους αρμόδιους φορείς. Με τη χρήση συσκευών, όπως το smartphone και η ταμπλέτα, οι υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και Διαδικτύου, δεν περιορίζονται πλέον στα στενά όρια του καλωδίου, του σπιτιού, του γραφείου ή της χώρας.

Ο καταναλωτής, με το πλήθος υπηρε σιών και προγραμμάτων που διατίθενται στην αγορά, έχει μεγαλύτερη ευελιξία και τη δυνατότητα πλέον να επιλέγει ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του. Ωστόσο, η δυναμική της συγκεκριμένης αγοράς καθιστά απαραίτητη τη συνεχή ενημέρωσή του, ώστε να γνωρίζει τα δικαιώματά του και να αξιοποιεί τις προσφερόμενες δυνατότητες επιλογών.
 Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με τις δράσεις της διασφαλίζει τα δικαιώματα και την πρόσβαση του καταναλωτή σε περισσότερες και πιο ανταγωνιστικές επιλογές, καθώς και τη διαφάνεια στις σχέσεις του με τις εταιρίες.
Παράλληλα, διαμορφώνει το ρυθμιστικό πλαίσιο βάσει του οποίου οι εταιρίες παρέχουν υπηρεσίες ηλεκ τρονικών επικοινωνιών, εποπτεύει την αγορά και παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις, προκειμένου να παρεμβαίνει, όπου κρίνεται απαραίτητο.
Οδηγός καταναλωτή
************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages