Ενημέρωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 στον Δήμο Χαλκιδέων - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ενημέρωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 στον Δήμο Χαλκιδέων

Ο Δήμος Χαλκιδέων και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου 2: όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζω», την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 στις 10.30π.μ., στο Γ΄ ΚΑΠΗ Δήμου Χαλκίδας, περιοχή Αλωνάκι, οδός Βορείου Ηπείρου 57.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Χαλκιδέων και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στα πλαίσια προαγωγής υγείας των πολιτών, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ). Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Boehringer Ingelheim.
Για το θέμα μιλούν: η κα Ευανθία Παπαγεωργίου, Γενικός Ιατρός, Μετεκπαιδευθείσα στο Σακχαρώδη Διαβήτη και η κα Μαρία Τριανταφύλλου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων - Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ). Τη συζήτηση θα συντονίσει η κ. Κατερίνα Κυριάκου, Πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας (ΔΟΠΠΑΧ).
Για όσου παραβρεθούν, θα ακολουθήσει δωρεάν εξέταση για σακχαρώδη διαβήτη (μέτρηση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης).
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

  Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων 


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages