Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: « «Λύκοι» του Ισλάμ στην Αγια-Σοφιά»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «την ώρα που στην Ελλάδα κάποιοι, υποτίθεται προοδευτικοί, δείχνουν με τις προτάσεις και τις θέσεις τους ότι μισούν «των Ελλήνων τα ιερά», ζητώντας να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις, τα θρησκευτικά και η προσευχή στα σχολεία, οι «λύκοι» του Ισλάμ δείχνουν για άλλη μια φορά τα δόντια τους».

ΕΘΝΟΣ: «Ασανσέρ οι τιμές των αυτοκινήτων»

Η εφημερίδα σημειώνει: «σημαντικές αλλαγές φέρνει ο νέος τρόπος φορολόγησης των ΙΧ αυτοκινήτων με τον νέο τρόπο υπολογισμού των τελών ταξινόμησης, βάσει της αξίας λιανικής προ φόρων, αλλά και την επιβολή ενός περιβαλλοντικού τέλους ανάλογα με τις εκπομπές ρύπων (CO2)».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Βγάζουν στο σφυρί 60.000 ακίνητα!»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «από την Τετάρτη δικαστικοί επιμελητές μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία προσδιορισμού της εμπορικής αξίας των ακινήτων με κόκκινα δάνεια. Η εκτίμηση θα γίνεται με έξοδα των δανειοληπτών ενώ ετοιμάζονται προς «εκτέλεση» χιλιάδες διαταγές πληρωμών».

ΕΣΤΙΑ: «Αντί καθάρσεως off shore βουλευτών»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «ένα από τα πλέον ισχυρά επιχειρήματα που χρησιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ,διεκδικώντας την ψήφο των Ελλήνων προεκλογικά, ήταν ότι θα επιχειρήσουν ένα «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», με το καρτέλ διαπλοκής επιχειρηματιών με πολιτικούς –την επονομαζόμενη ολιγαρχία – και την διαφθορά κρατικών υπαλλήλων».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Επιχείρηση «Βενεζουέλα»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τη Λίλιαν Τίντορι, σύζυγο του έγκλειστου «αλαζονικού και εκδικητικού» πολιτικού της Βενεζουέλας Λεοπόλδο Λόπες, σχεδιάζουν να φέρουν στην Αθήνα πολιτικοί της αντιπολίτευσης και ισχυροί καναλάρχες. Στόχος τους, να καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι «η Ελλάδα θα γίνει Βενεζουέλα» ».

ΤΑ ΝΕΑ: «Όταν θα λάβεις αυτό το γράμμα»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ενημερώνει με επιστολή του τους Πιερ Μοσκοβισί (Κομισιόν), Μπενουά Κερέ (ΕΚΤ) και Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ) σε ποια ακριβώς προαπαιτούμενα η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανταποκριθεί αμέσως και σε ποια θεωρεί ότι δεν χρειάζονται παρεμβάσεις».

KONTRA NEWS: «Αποκάλυψη – Γερμανοί και Γάλλοι συμμετείχαν στο ληστρικό καρτέλ»

Η εφημερίδα γράφει ότι «πρωταγωνιστικό ρόλο στο μαφιόζικο καρτέλ των μεγαλοεργολάβων που έστηνε τους διαγωνισμούς στα μεγάλα δημόσια και δημοτικά έργα είχαν εκτός απ’ τους τρεις διαπλεκόμενους ελληνικούς κατασκευαστικούς ομίλους και τα γερμανικά και γαλλικά μεγαθήρια».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Δύσκολη η εκκίνηση για την ουρά των μέτρων»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «μετ’ εμποδίων ξεκίνησε η προσπάθεια της κυβέρνησης να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα με τους δανειστές, προκειμένου να εκταμιευτεί η δόση των 7,5 δισ. ευρώ, ενώ το μπρα-ντε-φερ των δύο πλευρών περιλαμβάνει τέσσερις γύρους σκληρών διαπραγματεύσεων έως το τέλος του 2016».
************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages