Σκέφτεσαι να πας στο εξωτερικό για εργασία; Τα υπερ και τα κατά - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Σκέφτεσαι να πας στο εξωτερικό για εργασία; Τα υπερ και τα κατά

O Dr. Rodrick Babakhanlou, συμβουλεύει γιατρούς που θέλουν να εργαστούν στο εξωτερικό, στο Διδασκαλείο του Πανεπιστήμιου Αθηνών.
Ομιλία στο Διδασκαλείο του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Τετάρτη 11 Μαίου στις 7μμ., για γιατρούς και υγειονομικούς του Dr. Rodrick Babakhanlou, M.D., M.Sc., MRCEM, DRCOG, από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Το θέμα της ομιλίας είναι
"Considering a Medical Career adroad?
Pros and Pitfalls"

"Σκέφτεσαι να πας στο εξωτερικό για εργασία;
Τα υπερ και τα κατά"

O Dr. Babakhanlou τελείωσε τις ιατρικές του σπουδές στην Γερμανία στα Πανεπιστήμια του Wuerzburg και Giessen. Ειδικεύτηκε στην χειρουργική ογκολογία στην Γερμανία, Αυστραλία και ΗΠΑ. Επίσης στην Μεγάλη Βρετανία εξειδικεύτηκε στην Επείγουσα Παιδιατρική και Ογκολογική Επείγουσα Ιατρική. Κατέχει πιστοποιήσεις που του παρέχουν τη δυνατότητα εργασίας στην Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Γιβραλτάρ, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ. Είναι μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Ιατρών έκτακτης ανάγκης και του Βασιλικού Κολεγίου Χειρουργών της Αγγλίας. Είναι επίσης μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Επείγουσας Ιατρικής (EuSEM), όπου είναι μέλος ΔΕΠ του τμήματος Παιδιατρικής, της Επιτροπής Δεοντολογίας και Νέων Ιατρών. Είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας της Επείγουσας Ιατρικής (ΑΑΕΜ), το Αμερικανικό Κολέγιο Ιατρών έκτακτης ανάγκης (ACEP) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επείγουσας Ιατρικής (IFEM), όπου είναι μέλος ΔΕΠ στο τμήμα Παιδιατρικής.

Σκοπός των μαθημάτων, στο Διδασκαλείο του Πανεπιστημίου Αθηνών  είναι η βελτίωση των γνώσεων των Ιατρών και άλλων υγειονομικών σε θέματα της Ιατρικής ορολογίας στην Αγγλική Γλώσσα καθώς και η βελτίωση των δεξιοτήτων επικοινωνίας των Ιατρών στην Αγγλική γλώσσα, τόσο με ξενόγλωσσους, όσο και κατά την συμμετοχή τους σε σεμινάρια, στην σύνταξη Ιατρικών αναφορών καθώς και στην επικοινωνία τους με τους ασθενείς. Επίσης στην ενημέρωση των διαφορετικών Ιατρικών συστημάτων περίθαλψης σε σύγχρονες Αγγλόφωνες Δυτικές χώρες. Τα μαθήματα απευθύνονται και σε Ιατρούς (ειδικευόμενους και ειδικευμένους) που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές η να εργαστούν στο εξωτερικό ή πρόκειται να ασχοληθούν με τον Ιατρικό Τουρισμό.

Η ομιλία θα γίνει στο Διδασκαλείο του ΕΚΠΑ, Ιπποκράτους 7, στον 2ο όροφο, αίθουσα 24.
Η γλώσσα θα είναι στην Αγγλική και της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση και απάντηση ερωτήσεων.

Επίσης θα γίνει ενημέρωση για το τι χαρτιά απαιτούνται, εξετάσεις, κόστος κλπ εφόσον θέλει κάποιος να εργαστεί στην Αγγλία, Αυστραλία, ΗΠΑ και Καναδά.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν αλλά επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη του μαθήματος, κα. Μαρία Χιόνη στο τηλ 6973910430 και στο email: mhioni@hotmail.com


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages