Εορτή Αγ. Ιωαάννου του Προδρόμου στον Πισσώνα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Εορτή Αγ. Ιωαάννου του Προδρόμου στον Πισσώνα

Μέγα πλήθος πιστών παρακολούθησε χθες το βράδυ τον μέγα εσπερινό  στον Πισσώνα Εύβοιας στο εξωκλήσι του Αγ. Ιωαάννου του Προδρόμου την μνήμη του οποίου γιορτάζει σήμερα η εκκλησία μας.

Έγινε περιφορά της εικόνας του Αγίου συνοδευόμενη από όλους τους πιστούς και την μπάντα του Δήμου Μεσσαπίων - Διρφίων.

Στην τελετή  παρέστη ο Δήμαρχος Μεσσαπίων - Διρφίων κ.  Γιώργος Ψαθάς, δημοτικοί σύμβουλοι άνθρωποι του αθλητισμού και εκπρόσωποι συλλόγων καθώς και ο πρώην Δήμαρχος και πολιτευτής στις τελευταίες εκλογές με το ΠΑΣΟΚ κ.   Γιάννης Μπουροδήμος

Μετά την  δοξολογία ο  κόσμος τίμησε δεόντως τα καταστήματα του Πισσώνα όπου το ψητό και τα παραδοσικά τραγούδια τους κράτησαν  στον Πισσώνα μέχρι τις πρωινές ώρες.

Παρακολουθήσαμε από κοντά το συγκρότημα που διασκέδασε τον κόσμο σε ταβέρνα της περιοχής όπου καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Μαραγκάκης με τις μαντινάδες του και τα νησιώτικα τραγούδια ξεσήκωνε τους θαμώνες σε κάθε εμφάνισή του καθώς και το γυναικείο συγκρότημα "ΜΟΡΦΕΣ" έκανε την διαφορά με τις όμορφες φωνές των τριών κοριτσιών της μπάντας καθώς και την μεγάλη ποικιλία σε ακούσματα που δεν άφησαν κανένα παραπονούμενο μέχρις τις πρωινές ώρες.

Φωτογραφίες από την Δοξολογία ΕΔΩ

Από το γλέντι Μαραγκάκης - ΜΟΡΦΕΣ  ΕΔΩ







************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages