Πάλεψε για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό ο Ν.Ο.Χ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Πάλεψε για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό ο Ν.Ο.Χ

 «Πάλεψε για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό ο Ν.Ο.Χ. στο πιο όμορφο ντέρμπι της αγωνιστικής»

Έναν όμορφο αγώνα, γεμάτο ένταση και πάθος, απήλαυσαν διακόσιοι περίπου Χαλκιδέοι φίλαθλοι της υδατοσφαίρισης την περασμένη Κυριακή 22/5 στο ανακαινισμένο Δημοτικό κολυμβητήριο της Χαλκίδας. Η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του Ν.Ο. Χαλκίδος αντιμετώπισε την εμπειρότατη και πρωτοπόρο στη βαθμολογία ομάδα του Β’ ομίλου Ν.Ο. Πατρών, προσδοκώντας να πλασαριστεί στη 2η θέση της βαθμολογίας και να έρθει πιο κοντά στην πρόκριση προς τα play-off της Α2 κατηγορίας. Οι αθλητές μας εμφανίστηκαν πιο αποφασισμένοι, δυνατοί και σαφώς πιο προπονημένοι από τον αγώνα του Α’ γύρου στην Πάτρα, μετά την επιστροφή στη φυσική τους έδρα, πάλεψαν με πάθος για τη νίκη μέχρι το τέλος, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, παραχωρώντας έτσι ισοπαλία με σκορ 8-8.
Η ομάδα της Πάτρας μπορεί να αιφνιδίασε τον Ν.Ο.Χ. στο πρώτο 8λεπτο πετυχαίνοντας δύο γκολ, όμως στη συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και οι δύο ομάδες προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα, συμβαδίζοντας στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με διαρκείς εναλλαγές, φθάνοντας τελικά στην ισοπαλία, αποτέλεσμα που δυστυχώς δεν ευνοεί τον Ν.Ο.Χ., ο οποίος παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στα μπαράζ.
Στην ομάδα του Ν.Ο.Χ. συμμετείχαν οι υδατοσφαιριστές: Δημήτρης Πουλής και Αντώνης Τρίκας  (τερματοφύλακες), Αλέξανδρος Καψοκόλης, Τάκης Παλαιολόγος, Μίμης Αληχανίδης (2 γκολ), Γιάννης Αλαφάκης (αρχηγός, 1 γκολ), Σαμπάτης Ορφανάκος, Παύλος Μερκουριάδης (1 γκολ), Πάρης Γάτος, Νίκος Κοκκάλας, Κωνσταντίνος Μπουρνάζος (1 γκολ), Νίκος Μερκουριάδης (3 γκολ), και οι έφηβοι ταλαντούχοι Νίκος Οικονόμου και Παναγιώτης Κοκορίκος. Προπονητής: Αλέκος Βάσσος, έφορος τμήματος υδατοσφαίρισης Δημήτριος Μαμάκος.
Σκορ αγώνα 8-8. Τα 8λεπτα: 2-2, 3-3, 2-1, 1-2.
Η μέχρι στιγμής Βαθμολογία του 2ου ομίλου:
Απόλλων Σμύρνης και Ν.Ο. Πατρών έχουν από 13 βαθμούς, Ν.Ο.Χ. 10
Γ.Σ. Περιστερίου 4 και Ν.Ο. Λάρισας 0.

Η επόμενη αγωνιστική για τον Ν.Ο.Χ. θα είναι και πάλι στην έδρα του στις 19/6 οπότε και θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Γ.Σ. Περιστερίου -τον οποίο είχε κερδίσει ως τυπικά γηπεδούχος μέσα στο Περιστέρι-, σε έναν ακόμη δύσκολο αγώνα, και οφείλει να κερδίσει, αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων, που οδηγούν στην πρόκριση για την τελική φάση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και πάλι τους φιλάθλους της ομάδας μας, που στήριξαν την προσπάθεια των αθλητών μας και προσμένουμε την καταλυτικής σημασίας συμπαράστασή τους και στους επόμενους εντός έδρας αγώνες. Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε στον Ναυτικό Όμιλο Πάτρας και τον προπονητή της ομάδας του κ. Λαμπάτο καλή συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
                                 






                                                 
                                                                                    Η εφορία υδατοσφαίρισης

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages