Ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Προκόπι - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Προκόπι

Μαζί με στενούς του συνεργάτες, ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, παρέστη την Παρασκευή 27 Μαΐου στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Προκόπι, στη μνήμη του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης 26/05 με τον πανηγυρικό εσπερινό, στον οποίο χοροστάτησε ο σεβ. μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, ενώ στην διάρκεια της νύκτας τελέστηκε ολονύκτια αγρυπνία. Την κυριώνυμη ημέρα της γιορτής, στην Ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε ο σεβ. μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ενώ στην θεία λειτουργία που ακολούθησε προεξήρχε ο σεβ. μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ. Αμέσως μετά έγινε η ιερά λιτανεία του Σκηνώματος του Οσίου στους δρόμους του Προκοπίου,που είχαν στρωθεί με ροδοπέταλα, ενώ προπορευόταν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, υπό την διεύθυνση του Πέτρου Πρόκου.
 Στη φετινή γιορτή συμμετείχαν ακόμη οι σεβ. μητροπολίτες Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, Κορίνθου κ. Διονύσιος, Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος και  Αργολίδας κ. Νεκτάριος.





  Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages