ΠΛΑΖ Σουβάλα - Περιβαλλοντική δράση “Clean up the Med” - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΠΛΑΖ Σουβάλα - Περιβαλλοντική δράση “Clean up the Med”

Στα πλαίσια της Περιβαλλοντικής δράσης “Clean up the Med”, που γίνεται παράλληλα σε όλες τις χώρες της λεκάνης της Μεσογείου στις 27, 28 και 29 Μαΐου 2016, καθώς και εν όψει της Παγκόσμιας ημέρας Περιβάλλοντος (5/6/16), συμμετέχει και  ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας, σε συνεργασία με την Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης-Τμήμα σχολικών δραστηριοτήτων και με τη συμπαράσταση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί, σήμερα το πρωί (Παρασκευή 27/5), μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους, ξεκίνησαν τον καθαρισμό της παραλίας στη Σουβάλα, παρουσία και του Αντιδημάρχου καθαριότητας Βασίλη Τουχτίδη και υπαλλήλων του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Η καμπάνια “Clean up the Med”, συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες και περιλαμβάνει τον καθαρισμό των παρακάτω ακτών::

Σάββατο 28/5, ώρα 10:00: – Χαλκίδα-καθαρισμός Βυθού Εγκαταστάσεις ΝΟΧ στο Κρηπίδωμα
Κυριακή 29/5, ώρα 10:00: – Χαλκίδα-καθαρισμός Βυθού και παραλίας ακτογραμμή ΟΣΕ
Παρασκευή 3/5, ώρα 10:00: Χαλκίδα- καθαρισμός παραλιών Ροδιές, Λιανή Άμμος, Κουρέντι και Παπαθανασίου με τη συμμετοχή μαθητών Δημοτικών σχολείων
Κυριακή 5/5, ώρα 10:00: Χαλκίδα- καθαρισμός παραλίας στη Σουβάλα, με τη συμμετοχή μαθητών του Φροντιστηρίου ξένων Γλωσσών Sklia E.C.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι το επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν εθελοντικά (σύλλογοι, πολίτες κλπ) στο καθαρισμό των ακτών μας.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι ο ΔΟΑΠΠΕΧ, θα παρέχει στους συμμετέχοντες γάντια, σακούλες απορριμμάτων και ότι άλλο υλικό κριθεί απαραίτητο.

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages