Ο Ν.Ο.Χ "βάζει τα πράγμα στην θέση τους" για τον αγώνα με το Γ.Σ. Περιστερίου - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Ν.Ο.Χ "βάζει τα πράγμα στην θέση τους" για τον αγώνα με το Γ.Σ. Περιστερίου

Επιστολή ενημέρωσης-ανακοίνωση του Ν.Ο.Χ.,
 για τα γεγονότα στον αγώνα με το Περιστέρι

Ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδος επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά τον επεισοδιακό αγώνα με το Γ.Σ. Περιστερίου, στις 19/6 στο κολυμβητήριο Χαλκίδας.
Η υιοθέτηση όμως των αιτιάσεων οπαδικής ιστοσελίδας από τον επίσημο Γ.Σ. Περιστερίου κάνοντας "το άσπρο μαύρο" για τα δυσάρεστα γεγονότα της Κυριακής δεν μας επιτρέπει παρά να εκδώσουμε την ανακοίνωση αυτή, ως απάντηση σε όσα ανυπόστατα γράφτηκαν και για να ενημερώσουμε για την πραγματική εικόνα των γεγονότων το φίλαθλο κοινό του υγρού στίβου.

Πρώτα απ´ όλα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον εμπνευστή της επιστολής, ότι κανέναν αγώνα δεν τον αντιμετωπίζουμε σαν "περίπατο" . Η μακρά ιστορία της ομάδας μας, μας δίνει την εμπειρία να ξέρουμε, ότι όλα τα παιχνίδια έχουν την σπουδαιότητα τους και έτσι τα αντιμετωπίζουμε, ειδικά το συγκεκριμένο, στο οποίο είχαμε και τέσσερις σοβαρές απουσίες. Αν βέβαια η αντίπαλη ομάδα αισθανόταν υποδεέστερη, αυτό θα πρέπει να το λύσει εσωτερικά και δεν μας αφορά καθόλου.
Σχετικά με τα όσα λυπηρά συνέβησαν, οι φίλοι του Περιστερίου, που αναφέρονται ως μαμάδες και προμίνι,  επέλεξαν να καθίσουν δίπλα στους φίλους της Χαλκίδας -οι οποίοι ήταν κατά κύριο λόγο σύζυγοι, παιδιά και γονείς των αθλητών μας- αγνοώντας την απέναντι άδεια κερκίδα, και προτίμησαν να προκαλούν συνεχώς με ειρωνείες και ύβρεις τους παίκτες, προπονητές και φιλάθλους της ομάδας, που τους φιλοξενούσε, αντί να αρκεστούν στο να υποστηρίζουν κόσμια τη δική τους. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ένας "αγνός φίλαθλος" του Περιστερίου με γκρι αμάνικο, που μάλλον δεν ήταν ούτε μαμά, ούτε προμίνι, να ορμήσει μαινόμενος προς τους φίλους της Χαλκίδας, με πρόθεση να χτυπήσει πατέρα παίκτη μας, του κατωτέρω αποβληθέντος στη συνέχεια τερματοφύλακά μας. Στην πορεία του παρέσυρε την έγκυο γυναίκα παίκτη μας  με το παιδί της και ευτυχώς συγκρατήθηκε από άλλον φίλαθλο μας, πριν η σύγκρουση γενικευτεί, σαφώς από αποκλειστική υπαιτιότητα των οπαδών του Περιστερίου. Την στιγμή εκείνη λοιπόν τιμωρήθηκαν οι παίκτες μας που, βλέποντας την κατάσταση, βγήκαν από την πισίνα για να προστατεύσουν εύλογα τους ανθρώπους τους και τις οικογένειές τους (χωρίς να φτάσουν στην κερκίδα).
Φτάνει λοιπόν η παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση των γεγονότων και των όσων λυπηρών συνέβησαν την Κυριακή, στην προσπάθειά τους να αμαυρώσουν τη σπουδαία νίκη του Ν.Ο.Χ.
Για τους "φιλάθλους" αυτούς, που πρώτα χτυπάνε τα ουζάκια τους και μετά το παίζουν νταήδες στον χώρο που φιλοξενούνται , ΝΑΙ το κολυμβητήριο Χαλκίδας τους είναι αφιλόξενο και μπορούν να μένουν σπίτι τους.

ΥΓ. Οι αιτιάσεις για τα αίτια της τρίτης ισάριθμης ήττας στους μεταξύ μας αγώνες με αποβολές 6-10 υπέρ του Περιστερίου, 4 απουσίες, 4 οριστικές αποβολές παικτών και την συμμετοχή εφήβου και του τρίτου τερματοφύλακα από τον Ν.Ο.Χ. στο τελευταίο οκτάλεπτο (το σκορ 4-2 υπέρ  του Ν.Ο.Χ.)  θα πρέπει να αναζητηθούν, πέραν της αδικίας από το χρονόμετρο που σταμάτησε στο πρώτο 8λεπτο και το πόση ώρα έκανε να ξεκινήσει ο αγώνας μετά τη διακοπή, την οποία προκάλεσε ο φίλος του Περιστερίου.
Επίσης, σαφώς ο βοηθός προπονητή και ο έφορος της Χαλκίδας απεβλήθησαν γιατί προκαλούσαν συνεχώς, ενώ ο έφορος και ο βοηθός προπονητή του Περιστερίου που επίσης  απεβλήθησαν, εκείνοι απλά αδικήθηκαν.  Αστειότητες, που δεν αντέχουν στη βάσανο της κοινής λογικής! Ίσως κάποιος αφελής τους πιστέψει...

                                                                      Η εφορία υδατοσφαίρισης
************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages