Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Ευχαριστίες της ΕΟΚ προς τον δήμαρχο Χαλκιδέων

Ευχαριστήρια επιστολή στο δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη για την καθοριστική συμβολή του ίδιου, αλλά και των συνεργατών του, στην επιτυχή, από κάθε άποψη, οργάνωση και διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών, απέστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Μεταξύ άλλων αναφέρεται στην επιστολή ότι με το ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα της διοργάνωσης, αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι η Ελλάδα έχει την μοναδική ικανότητα να φέρνει σε πέρας και με απόλυτη επιτυχία, κορυφαίες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.
Επίσης, στην επιστολή της ΕΟΚ επισημαίνεται το ενδιαφέρον του κόσμου της Χαλκίδας που αγκάλιασε με θέρμη την διοργάνωση και την εθνική μας ομάδα.
Αναλυτικότερα, στην επιστολή της προς τον δήμαρχο Χαλκιδέων, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης τονίζει τα εξής:
“Αγαπητέ Δήμαρχε,
Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θεωρεί υποχρέωσή του να σας απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες του για την καθοριστική συμβολή σας τόσο της δικής σας ως Δημάρχου Χαλκιδέων όσο και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και όλων των παραγόντων του με την κάθε ιδιότητά του που παρείχε τις εθελοντικές του υπηρεσίες στη επιτυχή από κάθε άποψη οργάνωση και διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών (U20) 2016.
Με το ιδιαίτερα θετικό αυτό αποτέλεσμα αποδείξαμε για μια φορά ακόμη ότι η Ελλάδα έχει την μοναδική ικανότητα να φέρνει σε πέρας και με απόλυτη επιτυχία κορυφαίες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις αλλά και ότι η ελληνική ζεστή και απλόχερη φιλοξενία, σε αρμονικό συνδυασμό μάλιστα με τις ανεπανάληπτες φυσικές ομορφιές του τόπου, προσφέρει τη δυνατότητα στις Εθνικές αποστολές να επωφελούνται αγωνιζόμενες στις προσφορότερες γι’ αυτές συνθήκες.
Αυτές τις αρετές και αυτή τη μοναδική εικόνα της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας είναι βέβαιο ότι οι συμμετέχουσες ξένες αποστολές θα μεταφέρουν στην πατρίδας τους.
Επισημαίνουμε ακόμη ως ιδιαίτερα θετικό το ενδιαφέρον του κόσμου της Χαλκίδας που αγκάλιασε με θέρμη τη διοργάνωση και την Εθνική μας Ομάδα γεμίζοντας καθημερινά το Γυμναστήριο των αγώνων, συμβάλλοντας καθοριστικά στην κατάκτηση από αυτήν του χάλκινου μεταλλίου  και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, παρέχοντας έτσι σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό μια ανεπανάληπτη ζωντανή εικόνα των αγώνων αλλά και του ίδιου του αθλήματος και φυσικά της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας.
Θέλουμε ακόμη να σας εκφράσουμε τα συγχαρητήριά  μας για το αμέριστο ενδιαφέρον σας που επιδεικνύετε για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και αυτό μας δίνει τη βεβαιότητα ότι και στο μέλλον θα μας δοθεί η δυνατότητα μιας νέας συνεργασίας προς όφελος των κοινωνικών και αθλητικών στόχων των δύο φορέων μας”.
    
   Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων 


************************************************************************

Posted by Sourta Ferta on 12:20 μ.μ. . Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Ευχαριστίες της ΕΟΚ προς τον δήμαρχο Χαλκιδέων �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery