Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με αντιπροσωπεία του ΟΚΑΝΑ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με αντιπροσωπεία του ΟΚΑΝΑ

22-07-2016: Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με αντιπροσωπεία του ΟΚΑΝΑ      

Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με αντιπροσωπεία του ΟΚΑΝΑ
Σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 22 Ιουλίου 2016, συνάντηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με αντιπροσωπεία του ΟΚΑΝΑ.
Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Ευάγγελος Καφετζόπουλος (πρόεδρος ΟΚΑΝΑ), η Ελένη Κερασιώτη, η Ευγενία Σταθακοπούλου, η Σοφία Βιδάλη και ο Αντώνης Γκανάς. Παρευρέθηκε, επίσης, ο διευθυντής του ΚΕΜΕΑ, Βασίλης Γκρίζης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης συζήτησαν για την εξειδίκευση των θεμάτων, που αναφέρονται σε μνημόνια συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου –ΟΚΑΝΑ και αναφέρθηκαν στην ανάγκη συνεργασίας και συνέργειας μεταξύ του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του υπουργείου Δικαιοσύνης, του ΟΚΑΝΑ και του ΚΕΜΕΑ.
Κατά τη συνάντηση συναποφασίστηκε η συγκρότηση μιας επιτροπής για την ποιοτική επεξεργασία των αστυνομικών στατιστικών στοιχείων προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στην εκπόνηση ειδικών επιχειρησιακών σχεδίων για την κοινή αντιμετώπιση του μείζονος κοινωνικού προβλήματος των ναρκωτικών.
Επιπροσθέτως, σχεδιάζεται παρέμβαση στο περιεχόμενο σπουδών στις σχολές Αστυνομικών και δοκίμων αστυφυλάκων. Θα αφορά στην κατάρτιση-εκπαίδευση των ένστολων στο αντικείμενο της ήπιας αντιμετώπιση των ουσιοεξαρτημένων συνανθρώπων μας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, έδωσε κατευθύνσεις στη Γενική Γραμματεία Δημοσίας Τάξης και στη Φυσική Ηγεσία προκειμένου να στηρίξουν την κοινή προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε άμεσους χρόνους.

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages