Θέαμα πολλών αστέρων στην " Κόρη του Θερμαϊκου" Από τους Παίδες του Ν.Ο.Χ. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Θέαμα πολλών αστέρων στην " Κόρη του Θερμαϊκου" Από τους Παίδες του Ν.Ο.Χ.

ΝΙΚΑΚΗΣ-ΜΠΙΛΑΣ-ΡΟΥΜΠΗΣ-ΖΩΤΙΑΔΗΣ
Σείστηκε το «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ» από τις φωνές.

Η «ΧΑΛΚΙΔΑ»  με άξιο εκπρόσωπο της, τον «Ν.Ο.Χαλκίδος», ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα που παρακολουθούσε ζωντανά και  που παρευρίσκονταν, ανέβηκε στο βάθρο των νικητών τρεις (3) φορές και στην κορυφή του βάθρου δύο (2), εκεί που αξίζει να βρίσκεται ο ιστορικότερος και αισίως φέτος ογδόντατριάχρονος σύλλογος της πόλης μας.

Το μεγαλύτερο σε αριθμό συμμετοχών αθλητών, περίπου δύο χιλιάδων (2.000) συνολικά, και καλύτερο ποιοτικώς από πλευράς διοργάνωσης και επιδόσεων των τελευταίων ετών, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Κολύμβησης,  πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Βόλου, στις 14-17/07/2016, για τους ΠΠ & ΠΚ Α-Β και στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης, στις 21-24/07/2016, για τους Π-Κ & Ε-Ν.

Το βροντερό «ΠΑΡΟΝ» έδωσε  και ο Ν.Ο. Χαλκίδος, με τους είκοσι τρεις (23)  συνολικά αθλητές-τριες, τους προπονητές (κ. Κοτρώτσιο Α., Αναστασιάδη Ν., & Χρόνη Θ.), και την έφορο της αγωνιστικής (κα. Σαραντίδου Ελευθερία), επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά τη φήμη του, ότι ανήκει στην «elite» του αθλήματος, καταρρίπτοντας και διαλύοντας τα ατομικά τους ρεκόρ και κάνοντας τους αντιπάλους τους να παραμιλούν με τις επιδόσεις και το πάθος τους.
ΜΠΙΛΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Με κορυφαίο πρωταγωνιστή  των αγώνων τον Στέργιο Μπίλα, στην κατηγορία Παίδων (Β), ο οποίος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του Ν.Ο.Χ.,  κατακτώντας σε ατομικό επίπεδο την:

1η θέση στο αγώνισμα 100μ. ύπτιο (χρόνο 00:57.65),
2η θέση στο αγώνισμα 50μ. ύπτιο (χρόνο 00:27.15) &
3η θέση στο αγώνισμα 200μ. ύπτιο (χρόνο 02:04.84),

μόλις 00:00.28 εκατοστά του δευτερολέπτου από το πανελλήνιο ρεκόρ του αγωνίσματος στην κατηγορία ΠΔ Β, συνθλίβοντας τα ατομικά του ρεκόρ.

Ακόμα ένας πρωταγωνιστής ο Παναγιώτης Νικάκης στην κατηγορία Παίδων, ο  μόνος αθλητής που κολύμπησε και πρωταγωνίστησε  και στις τρεις σκυταλοδρομίες, μόλις μια ανάσα από το βάθρο, κατάφερε να κολυμπήσει στους τελικούς των ατομικών αγωνισμάτων του καταλαμβάνοντας την  5η θέση στο αγώνισμα 50μ. ελεύθερο ( με χρόνο 00:24.95) & 8 η θέση στο αγώνισμα 100μ. ελεύθερο (με χρόνο 00:54.79).

ΝΙΚΑΚΗΣ_ΡΟΥΜΠΗΣ_ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Με αποκορύφωμα τα ομαδικά αγωνίσματα όπου κατέκτησαν τους περισσότερους βαθμούς,  οι ΠΑΙΔΕΣ  του Ν.Ο.Χ. πήραν το χρυσό μετάλλιο στα 4 Χ 100 μ ελεύθερο (Νικάκης Π.-Μπίλας Σ.-Ζωτιάδης Γιώργος-Ρουμπής Δ.), το αργυρό μετάλλιο στα 4 Χ 200 μ ελεύθερο (Ονουφρίου Κωνσταντίνος- Νικάκης Π.-Παπαδημητρίου Νίκος-Ρουμπής Δ.),  και  την 4η θέση, χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο για μόλις 14 εκατοστά του δευτερολέπτου, οι Μπίλας Σ., Γυμνόπουλος Βαγγέλης, Ζωτίαδης Γ. και Νικάκης Π., κερδίζοντας παράλληλα την μοριοδότηση για την εισαγωγή σε ΑΕΙ.

Θέσεις στην τελική οκτάδα των ατομικών αγωνισμάτων κατάφεραν να πάρουν και οι :
Ονουφρίου Κων/νος κατηγορίας παίδων  6ος  στα 200 μ ΜΑ, Ρουμπής Δημήτριος κατηγορίας παίδων   8ος  στα 200 ελ. & Κυράνας Νικολής κατηγορίας  ΠΠ Β  4ος  στα 100 μ ελ.  και 8ος  στα   50 μ ελ.

Εντυπωσιακοί ήταν και οι είκοσι τρεις (23) αθλητές του Ν.Ο.Χ. που, παρότι δεν κατάφεραν να κολυμπήσουν στους τελικούς, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κάνοντας καταπληκτικά ατομικά ρεκόρ.  Ήταν οι:
Δήμου Σωτήρης, Παυλάκης Ιάσονας, Καλουτάς Γιώργος, Βουγιουκαλάκης Χρήστος, Πολίτη Πηνελόπη, Σίδερη Κωνσταντίνα, Αναστασιάδη Βάσια, Μερτή Νεφέλη, Γυμνόπουλος Κωνσταντίνος, Καλουτάς Λευτέρης, Παπανικολάου Χρήστος, Τυχόπουλος Άγγελος, Πολίτης Άγγελος, Λέων Ευαγγελία & Κουράτορα Μιρέλα.
 
Η εφορία του Τμήματος Κολύμβησης ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της πρώτα απ’ όλα το προπονητικό team με επικεφαλή τον κ. Κοτρώτσιο Αλέκο και τους συνεργάτες του, κκ. Αναστασίαδη Νίκο και Χρόνη Θανάση, που προετοίμασαν τους κολυμβητές μας άψογα για ένα από τα πιο εντυπωσιακά πρωταθλήματα που έγιναν ποτέ στην ιστορία της κολύμβησης, χαρίζοντας μας απίστευτες συγκινητικές στιγμές.
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ-ΠΑΙΔΕΣ-ΕΦΗΒΟΙ  Ν.Ο.Χ.
 Ευχαριστεί ισάξια όσους γονείς στάθηκαν δίπλα μας προτάσσοντας τα στήθη τους στα μεγάλα προβλήματα της φετινής χρονιάς που οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες (κλειστό κολυμβητήριο επί δύο μήνες, οικονομικές δυσκολίες λόγω του χαρατσιού που έχει επιβληθεί στα σωματεία για χρήση πισίνας, δυσκολίες που προκύπτουν διότι το κολυμβητικό τμήμα επωμίζεται τη ζημιά ώστε να μην επιβαρυνθούν οι γονείς επιπλέον), λειτουργώντας ως κυματοθραύστης στους αθλητές για να συνεχίσουν απρόσκοπτα αυτό που ξέρουν και αγαπούν να κάνουν, για να φτάσουν, να πετύχουν και να  ξεπεράσουν τους στόχους της φετινής τους χρονιάς.

Τέλος, το απόφθεγμα που έχουμε υιοθετήσει εδώ και πολλά χρόνια σαν Τμήμα είναι : «η ισχύς εν τη ενώσει» και όχι το «διαίρει και βασίλευε».

Να τονίσουμε πως ο Ν.Ο.Χ. κατέλαβε στην κατηγορία ΠΠ ΑΒ & Παίδων τη 10η θέση και την 23η θέση στις κατηγορίες ΠΠ ΑΒ-ΠΚ ΑΒ / ΠΔ-Κ-Ε-Ν, ανάμεσα σε 116 σωματεία πανελλαδικά, με εβδομήντα εννέα (79) βαθμούς και μας κατατάσσουν τον πρώτο επαρχιακό όμιλο στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας & Εύβοιας.

Ας λάβουν υπόψη οι ιθύνοντες τις επιτυχίες των κολυμβητών του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος ώστε επιτέλους να χρήζουν κάποιων ιδιαίτερων προνομίων και μεταχειρίσεων (δωρεάν διαδρομές για τους πρωταθλητές και μέλη προεθνικών).   

Η εφορία κολύμβησης συγχαίρει τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριες τους και τους εύχονται καλή ξεκούραση και  καλό καλοκαίρι.                                                      
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Ν.Ο.Χ.
                                                    Η εφορία κολύμβησης

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages