Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Πανελλήνιες επιτυχίες αθλητών/τριών του Ευβοϊκού ΓΑΣ

Με τρεις τελικούς , καλές επιδόσεις και δυνατά πλασαρίσματα επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα του Ευβοϊκού ΓΑΣ από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης στο Βόλο 14-17 Ιουλίου για τους Παμπαίδες – Παγκορασίδες και στη Θεσσαλονίκη 21-24 Ιουλίου για τους Έφηβους – Νεάνιδες.
Οι δύο αγώνες είχαν υψηλό επίπεδο συναγωνισμού κολυμπώντας περίπου 2000 αθλητές-τριες συνολικά.
Αναλυτικά στο Βόλο η ομάδα συμμετείχε με τον Μπουζάλα Γιώργο που κολύμπησε εξαιρετικά σε δύο τελικούς τερματίζοντας στην 5η θέση στα 50 και 100 μέτρα πρόσθιο στην κατηγορία Παμπαίδων Α΄ και για λίγο έχασε έναν ακόμα τελικό τερματίζοντας στην 9η θέση στα 200 μέτρα πρόσθιο.
Στους ίδιους αγώνες συμμετείχε και η Αναστασίου Άννα κολυμπώντας στην 15η θέση στα 200 μέτρα ύπτιο και 14η στα 100 μέτρα ύπτιο.
Στη Θεσσαλονίκη στον τελικό τον 200 μέτρων ΜΑ Εφήβων κολύμπησε ο Αγγελόπουλος Μιχάλης αλλά ακυρώθηκε για λάθος στροφή, ο ίδιος τερμάτισε 9ος στα 200 μέτρα πρόσθιο και 10ος στα 400 μέτρα ΜΑ.
Ακόμα η Πασσά Παναγιώτα κολύμπησε δυνατά τερματίζοντας στην 11η θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο και 13η  στα 100 μέτρα ελεύθερο Νεανίδων.
Επίσης κολύμπησε και η Σαμαρτζή Γεωργία στα 50 μέτρα ελεύθερο και 50 μέτρα.
Ο Ευβοϊκός ΓΑΣ συγχαίρει τους αθλητές-τριες για τις επιτυχίες τους και την προσπάθεια τους και τους εύχεται καλό καλοκαίρι.


Ευβοϊκός Γ.Α.Σ.

************************************************************************

Posted by Sourta Ferta on 9:45 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Πανελλήνιες επιτυχίες αθλητών/τριών του Ευβοϊκού ΓΑΣ �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery