Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Σύγχρονοι Πινόκιο.

Άκουσα χθες - χωρίς να μπορώ να πιστέψω στ´ αυτιά μου είναι αλήθεια! - σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο ράδιο Ιστιαία το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α.Πρατσόλη να ισχυρίζεται (τρις μάλιστα) ότι οι δαπάνες υγείας αυξήθηκαν από την κυβέρνηση κατά 30% και έπεται συνέχεια άλλο 30% του χρόνου! Μάνι μάνι πάνω από 60% σε δύο χρόνια!!
Επειδή τόσο τερατώδη ψέμματα προκαλούν τη νοημοσύνη μας ως πολίτες, κι επειδή αδυνατώ να πιστέψω πως ένας βουλευτής μπορεί να είναι τόσο αστοιχείωτος (αρκεί μια ματιά στα μεγέθη του χώρου και θα καταλάβαινε κανείς γιατί μια τέτοια αύξηση είναι αυταπόδεικτα εξωπραγματική) προκαλείται να αποδείξει με στοιχεία πόθεν προκύπτει η αύξηση αυτή αλλιώς θα πρόκειται για μια γκεμπελικού τύπου πομφόλυγα! Συνηθισμένοι στα ψέμματα που τους έφεραν στην εξουσία βουλιάζουν κάθε μέρα στην ανυποληψία. Όλα έχουν όμως τα όριά τους, ως εδω!
(Ξέρω, δυσκολεύεστε να το πιστέψετε αλλά ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο στο σύνδεσμο που ακολουθεί μετά το 2´10", 2´55" και 5´10"). http://istiaiapress.blogspot.gr/2016/07/blog-post_63.html?m=1

Συμεών Κεδίκογλου,
Γραμματέας τομέα υγείας ΠΑΣΟΚ.
************************************************************************

Posted by Sourta Ferta on 11:00 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Σύγχρονοι Πινόκιο. �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery