Λαϊκή Ενότητα, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Λαϊκή Ενότητα, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ        ΕΠΙΤΡΟΠΗ  Β.ΕΥΒΟΙΑΣ .                              
                            
1.Τη Δευτέρα    4.7.2016), στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας, κάτοικοι και φορείς περιοχής Κηρίνθου-Κρύας Βρύσης διαμαρτυρήθηκαν για την επικείμενη πώληση από το ΤΑΙΠΕΔ παραλιακής έκτασης αγροτεμαχίου 72 στρεμμάτων στην Κρύα Βρύση.

2.Από την επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΙΠΕΔ πληροφορούμαστε ότι:
α) το ΤΑΙΠΕΔ δημιουργήθηκε το 2011 με το νόμο 3986/2011.
β) υπάρχει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση πολλών ακινήτων και αγροτεμαχίων  σε όλη τη Βόρεια Εύβοια. Συγκεκριμένα:
     - ΠΕΥΚΙ: αγροτεμάχιο 54 στρεμμάτων.
     - ΑΙΔΗΨΟΣ: έκταση 22 στρεμμάτων με κτιριακές εγκαταστάσεις (θερμές πηγές).
     - ΛΙΜΝΗ: διώροφο κτίριο  (πρώην ειρηνοδικείο Λίμνης), 235 τετραγωνικών μέτρων.
     - ΧΑΛΚΙΔΑ: κτίριο – Β’ εφορία Χαλκίδας

Επίσης, ανά πάσα στιγμή με νέα πρόσκληση ενδιαφέροντος το ΤΑΙΠΕΔ μπορεί να βάλει και άλλη Δημόσια περιουσία προς πώληση, χωρίς καμία ενημέρωση των κατοίκων.

Εμείς τι κάνουμε,  στο ίδιο έργο θεατές;

Αγαπητοί συνδημότες, αναλογιστείτε για λίγο ότι δεν ξεπουλάνε τη δική τους ιδιωτική περιουσία, αλλά τη δημόσια που ανήκει σε όλους μας, τη δική μας περιουσία και των παιδιών μας, χωρίς να μας ρωτάνε.
Τα κόμματα του μνημονιακού κατεστημένου με επικεφαλής την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σαν «αυτόκλητοι σωτήρες μας», κάνουν την πιο βρώμικη δουλειά σε όλη την Ευρώπη. Να ξέρετε πως ό,τι πωλείται χάνεται για πάντα και στο τέλος θα έχουμε μείνει “σαν καλαμιά στον κάμπο” στις ορέξεις των ξένων.
Η διαφωνία μας με το ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας δεν είναι μόνο για την τιμή που πωλούνται. Είναι προτίστως ιδεολογική και πολιτική, γιατί πιστεύουμε ότι μία χώρα πρέπει να στηρίζεται και στον εαυτό της. Πρέπει τουλάχιστον να ελέγχει άμεσα ή έμμεσα μερικούς βασικούς οικονομικούς και κοινωνικούς τομείς και οπωσδήποτε τα δημόσια αγαθά που είναι περιουσία όλων των πολιτών.

Ζητάμε   από τις Δημοτικές Αρχές των δύο δήμων της Βόρειας Εύβοιας να συνεργαστούν (έστω και καθυστερημένα) και να αντιδράσουν δυναμικά μαζί με τους κοινωνικούς φορείς και τους δημότες. Η πολιτική του «Πόντιου Πιλάτου» δεν απαλλάσσει κανέναν από τις ευθύνες του, ούτε τις προηγούμενες δημοτικές αρχές ούτε τις σημερινές. Όποιος φοβάται ή διστάζει να κινητοποιεί τους δημότες του μπορεί κάλλιστα να ιδιωτεύσει.

Aπευθυνόμαστε    στους ίδιους τους κατοίκους της περιοχής της Βόρειας Εύβοιας, στους Δημοτικούς Συμβούλους και στους κοινωνικούς φορείς, να αντιδράσουν με κάθε τρόπο διότι κάθε μέρα αδράνειας θα φέρνει συνεχώς περισσότερα δεινά, υποτέλεια και βάρβαρα μέτρα τόσο για την περιοχή μας όσο και για τη χώρα μας.

Τέλος,    να μην ξεχνάμε ότι οι κοινοί στόχοι θέλουν ειλικρινή, κοινό και ενωτικό αγώνα.

Φιλικά
Πολιτική Επιτροπή  Βόρειας Εύβοιας   -  δημοκρατικής Λαϊκής Ενότητας

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages