Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Αθλητές του Ν.Ο.Χ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΛΑΛΟΜ

ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ  Ν.Ο.Χ. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ  ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΛΑΛΟΜ.

Με τη λήξη του  Παγκόσμιου Πρωταθλήματος  Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ Εφήβων/Νεανίδων και Νέων Ανδρών/Γυναικών, το οποίο διεξήχθη στην Κρακοβία της Πολωνίας από 12-17 Ιουλίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε-Καγιάκ εξέδωσε το εξής ενημερωτικό δελτίο που αφορά τις επιδόσεις μελών της Εθνικής Ομάδας Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ οι οποίοι είναι και αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος:
«10οι  στον κόσμο στην κατηγορία C2 Νέων Ανδρών στο Σλάλομ οι
ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ Απόστολος/ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ Ελευθέριος

Σε μια πίστα με μεγάλη δυσκολία που απαιτεί τεχνική και δεξιοτεχνία αγωνίστηκε σήμερα το πλήρωμα του Σλάλομ στην Κρακοβία της Πολωνίας όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων και Νέων Ανδρών/Γυναικών. Τα αδέρφια Χατζηλάμπρου ξεκίνησαν σταθερά την κούρσα την οποία ολοκλήρωσαν με ένα εντυπωσιακό πέρασμα στην πόρτα 10 που όμως τους στοίχισε 2 βαθμούς ποινής και δύο ακουμπίσματα στις πόρτες 7 και 15. Ο συνολικός χρόνος 121.34 έφερε το πλήρωμα στη 10η θέση του αγωνίσματος.
Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχαν οι αθλητές Κακαρά Στέλλα και Ζησέκας Παναγιώτης στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
 
Ο Παναγιώτης Ζησέκας κατετάγη 26ος στο Κ1 Εφήβων με χρόνο 103.22 ενώ η Στέλλα Κακαρά δεν κατάφερε να προκριθεί στα Ημιτελικά του C1 Γυναικών στο οποίο αγωνίστηκε.
Στα αγωνίσματα του C1 Νέων Ανδρών και Εφήβων που αγωνίστηκαν αντίστοιχα τα αδέρφια Χατζηλάμπρου και ο Παναγιώτης Ζησέκας δεν κατάφεραν να προκριθούν στα Ημιτελικά.
Η αποστολή επιστρέφει αύριο στην Ελλάδα και ξεκινά δυναμικά την προετοιμασία της για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων και Νέων Ανδρών/Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Σόλκαν της Σλοβενίας.»

To Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χαλκίδος και οι προπονητές του Ν.Ο.Χ. και της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Ανθίππη Σκυριώτη και Κώστας Ζάχος, ευχαριστούν όσους συνέβαλαν στις προσπάθειες τους με  την αμέριστη τους συμπαράσταση.   Συγχαίρουν  θερμά τους αθλητές και την αθλήτρια τους που έλαβαν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τους εύχονται υγεία και πολλές ακόμη διακρίσεις.                                                                         Η εφορία κανόε-καγιάκ

************************************************************************

Posted by Sourta Ferta on 6:30 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Αθλητές του Ν.Ο.Χ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΛΑΛΟΜ �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery