Ο Κώστας Γιαννέλης προπονητής γυναικών του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ο Κώστας Γιαννέλης προπονητής γυναικών του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Στη φωτογραφία Ο Κώστας Γιαννέλης με τον γιο του, αθλητή βόλεϊ Στέφανο Γιαννέλη.
Ο ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή βόλεϊ Κώστα Γιαννέλη στα τμήματα βόλεϊ γυναικών, κορασίδων και παγκορασίδων. Τον καλωσορίζει στην οικογένεια του βόλεϊ της Χαλκίδας και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο νέος coach σε συναντήσεις που είχε με τον σύλλογο της Χαλκίδας και τον Γιάννη Καρκαλή συμφώνησε στον τριετή σχεδιασμό της ομάδας που συνδυάζει την ανάπτυξη στην βάση και την διάκριση των αγωνιστικών τμημάτων σε υψηλό επίπεδο.

Ο Κώστας Γιαννέλης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα βόλεϊ και με μεταπτυχιακές σπουδές, κάτοχος διπλώματος προπονητή  Α΄ κατηγορίας, με συμμετοχές σε εθνικά και διεθνή σεμινάρια προπονητικής και στατιστικής αγώνων.

Ο Κώστας Γιαννέλης ξεκίνησε το βόλεϊ ως αθλητής από τα παιδικά τμήματα του Α.Σ.”Φθιώτις” και γρήγορα από την ηλικία των 15 ετών αναδεικνύοντας το ταλέντο του έπαιξε στην αντρική ομάδα του συλλόγου ξεχωρίζοντας για το αγωνιστικό ταλέντο και το ξεχωριστό του ήθος.

Ο έμπειρος Λαμιώτης τεχνικός στην μακροχρόνια καριέρα του διετέλεσε αρχικά προπονητής του Α.Σ.”Φθιώτις”, αναλαμβάνοντας τις ομάδες εφήβων και παίδων τις οποίες οδήγησε σε δύο (2) πανελλήνια final 4.

Δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη του βόλεϊ πρωτοστάτησε στην δημιουργία της πρώτης Ακαδημίας βόλεϊ (1993) στη Λαμία συγκεντρώνοντας αριθμό παιδιών ρεκόρ για τα δεδομένα εκείνης της εποχής. Πρωτοβουλία που στη συνέχεια αποτέλεσε το έναυσμα της μεγάλης αθλητικής στροφής της τοπικής κοινωνίας προς το άθλημα του βόλεϊ που είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία και άνοδο της ανδρικής ομάδας της Α.Σ.”Φθιώτις”, αρχικά στην Β’ Εθνική, στη συνέχεια στην Α2 και με αποκορύφωμα την άνοδο στην Α1 (Volleyleague) το 2006. Και το σημαντικότερο κάνοντας το βόλεϊ πρώτο άθλημα σε δημοτικότητα στην πόλη της Λαμίας.

Από το 2006 έως το 2011, διετέλεσε Β’ προπονητής (με Α’ προπονητή τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο) και team manager στον Γ.Σ. Λαμία,o οποίος αγωνίσθηκε με ιστορική επιτυχία στην Volleyleague,κάνοντας την Λαμία γνωστή στο Πανελλήνιο αλλά και στην Ευρώπη (8η θέση το 2008 και 2011).
Το 2005 αναλαμβάνει την γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Λαμία (τοπική κατηγορία) και την ανεβάζει στην Β’ Εθνική, έχοντας φτιάξει ένα εξαιρετικό σύνολο παικτριών με ταλέντο και ήθος εντός και εκτός γηπέδου.
Διετέλεσε Α΄ προπονητής στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών του Α.Σ. “Αίαντα” Μαλεσίνας, (2012-2013)και του Α.Π.Σ.Φθία Λαμίας (2013-2014).
Ο μεγάλος του γιός Στέφανος Γιαννέλης(1995),αγωνίστηκε στον Γ.Σ. Λαμία από το 2008-2012 σαν Β’ πασαδόρος. Μέλος της Εθνικής ομάδας παίδων, με συμμετοχή στη Βαλκανιάδα παίδων 2013,στο Βουκουρέστι Ρουμανίας. Μέλος της Εθνικής ομάδας Εφήβων beach volley με συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα beach volley U-22,στην Κύπρο. Πρωταθλητής Ελλάδας beach volley U-20 το 2011 στην Πρέβεζα και U-20 το 2013,στο allou fan park.
Ο Κώστας Γιαννέλης μιλώντας προς την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.iraklisxalkidas.gr δήλωσε:  << Έρχομαι στην πανέμορφη Χαλκίδα και αναλαμβάνω προπονητής της γυναικείας ομάδας και ομάδας κορασίδων του ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στοχεύοντας στην ποιοτική άνοδό της σε όλα τα επίπεδα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη της Διοίκησης στο πρόσωπό μου, την οποία θα τιμήσω με πολύ σκληρή δουλειά θέτοντας υψηλούς στόχους, συμβαδίζοντας με το ύφος και την φιλοσοφία του συλλόγου! >>

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages