Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Στα ψέματα θα παίρνουν απάντηση!

Δυστυχώς για τον κ. Πρατσόλη υπάρχει το ηχητικό ντοκουμέντο και δεν μπορεί να κρύψει το ψέμα-γκάφα του.
Ευτυχώς προσπάθησε να απαντήσει και με δικαιώσε πλήρως. Δεν απάντησε φυσικά σ αυτό που προκάλεσα: να αποδείξει τον ισχυρισμό του ότι αυξάνουν τις δαπάνες υγείας 60% σε δύο χρόνια! Και δε θα μπορούσε άλλωστε.
Κι ένας μαθητής του δημοτικού θα καταλάβαινε το τερατώδες ψέμα αν ξέρει ότι μια τέτοια αύξηση αντιστοιχεί σε δισεκατομμύρια ευρώ! ´Οταν, για να έχουμε μια τάξη μεγέθους, το ΕΚΑΣ που κόβουν φέτος για τα οποίο ψάχνουν ισοδύναμα είναι 168 εκατομμύρια ευρώ!
Κάτι βέβαια έπρεπε να πει, τον κατανοώ. Ανέφερε λοιπόν προσλήψεις που ΘΑ γίνουν και παρέθεσε αριθμούς κωδικών χωρίς κάν ποσά!!! Ε, αυτά δεν αντέχουν κριτικής. Θα έπρεπε αντίθετα να πει ότι στο σχέδιο του φετινού τακτικού προυπολογισμού για το υπουργείο Υγείας προβλέπονται πιστώσεις 4,317 δισ. έναντι 4,350 δισ. ευρώ το 2015, δηλαδή ΜΕΙΩΣΗ!
Είναι καλό πράγματι που γνωριζόμαστε και ξέρουμε την πορεία του καθενός και τον τρόπο που πολιτεύεται. Δε θα δεχθώ λοιπόν μαθήματα απ´ αυτούς που έκαναν το ψέμα τρόπο ανόδου στην εξουσία. Σταματώ εδώ. Τους καλώ όμως να είναι πιο προσεκτικοί γιατί στο εξής τα ψέματα θα παίρνουν απάντηση. ´Οσο για τον κ. βουλευτή καθώς προφανώς δεν μπορεί να απαντήσει, το ερώτημα θα πλανάται: αδαής ή ψευδόμενος προπαγανδιστής;
************************************************************************

Posted by Sourta Ferta on 3:20 μ.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Στα ψέματα θα παίρνουν απάντηση! �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery