Δείπνο προς τιμήν των διαιτητών και κομισάριων που συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Δείπνο προς τιμήν των διαιτητών και κομισάριων που συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό

 Πρωτάθλημα Μπάσκετ Νέων Ανδρών στην Χαλκίδα, παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιουλίου, σε κέντρο της περιοχής, ο δήμαρχος Χαλκιδέων.
Με την ευκαιρία προσφέρθηκαν και αναμνηστικά δώρα προς τους διαιτητές και κομισάριους, καθώς και προς τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, οι οποίοι ανταπέδωσαν.
Προσφωνώντας τους ξένους εκπροσώπους, ο δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, τόνισε τα εξής:
“Εντιμότατοι προσκεκλημένοι, Κυρίες και κύριοι, Αγαπητοί φίλοι,
Ως Δήμαρχος Χαλκιδέων, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την παρουσία σας εδώ, σήμερα, αλλά και  την μεγάλη τιμή να σας φιλοξενούμε στην όμορφη πόλη μας!
Εργαστήκαμε πολύ σκληρά για να καταστήσουμε αυτή τη διοργάνωση μια αξέχαστη εμπειρία για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη: τους διοργανωτές, τα στελέχη από την κοινότητα του μπάσκετ, τους ανθρώπους της Χαλκίδας και πάνω από όλους, τους αθλητές.
Θέλω να πιστεύω ότι η αποστολή μας επετεύχθη .

Κυρίες και κύριοι,
Τα τελευταία οχτώ (8) χρόνια  η χώρα μας βιώνει την χειρότερη οικονομική κρίση, μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Εμείς, αντί να επιλέξουμε μια παθητική στάση, μια στάση αναμονής, αποφασίσαμε να επενδύσουμε ένα σημαντικό μέρος από τους διαθέσιμους ανεπαρκείς  πόρους μας, στην μετατροπή αυτής της πόλης σε ένα ελκυστικό μέρος για τους επισκέπτες, με την διοργάνωση μεγάλων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.
Αυτή η στρατηγική εξωστρέφειας αποφέρει, ήδη, καρπούς.
Ελπίζω πραγματικά, είμαι βέβαιος, ότι όλοι εσείς θα γίνετε πρεσβευτές της Χαλκίδας, στον τόπο σας.
Αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν το μεγαλύτερο γεγονός που η πόλη μας έχει φιλοξενήσει ποτέ.
Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τους συναδέλφους μου που έχουν εργαστεί πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες, για να κάνουν όλο αυτό το όνειρο, πραγματικότητα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές μας, των οποίων η συμβολή στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης ήταν τεράστια.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω προσωπικά τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη προς την πόλη μας.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την πολύτιμη συνεργασία,  τον κ. Ζώη και τους αξιωματούχους της  FIBA που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία των αγώνων.
Τελευταίους, αλλά όχι λιγότερο σημαντικούς, θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια, σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικά στιγμές.
Κλείνοντας, επιτρέψτε μου να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου στους αθλητές, οι οποίοι αποτελούν το λαμπρό μέλλον του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, για καριέρα γεμάτη επιτυχίες.”
Οι ξένοι εκπρόσωποι ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για την φιλοξενία και συνεχάρησαν αυτόν και τους συνεργάτες του για την άψογη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην όμορφη πόλη της Χαλκίδας.

  Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων      






    

************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages