- Sourta-Ferta

Post Top Ad

Νέα Κρις Κρις αφράτα και μεγάλα ψωμάκια για Burger και
Sandwich
Η απόλυτη γευστική εμπειρία !

Αυτή είναι η νέα γευστική έκπληξη, που μας φέρνει η ELBISCO με τα Κρις Κρις αφράτα και μεγάλα ψωμάκια!

Από σήμερα, η γευστική εμπειρία ενός Hamburger και Sandwich στο σπίτι αλλάζει και γίνεται πραγματική απόλαυση με τα νέα Κρις Κρις αφράτα ψωμάκια. Χάρη στη συνταγή τους, τα νέα Κρις Κρις ψωμάκια είναι απρόσμενα αφράτα και μαλακά, ενώ έχουν πλούσια γεύση που τα κάνει απίστευτα νόστιμα. Επιπλέον, είναι τόσο μεγάλα ώστε να χωράνε όλη μας τη φαντασία και περισσότερα υλικά. Γι’ αυτό και είναι πολύ χορταστικά!


Για μια ακόμη φορά, η μεγάλη εμπειρία του Κρις Κρις στο ψωμί δημιουργεί και εμπλουτίζει τις γευστικές επιλογές μας στα ράφια των supermarkets. Επιτέλους τώρα, μπορούμε να έχουμε ένα ψωμάκι που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ενός λαχταριστού hamburger ή sandwich, όπως ακριβώς το ονειρευόμαστε. Αφράτο, νόστιμο, χορταστικό!

Κρις Κρις, νοστιμίζει τη ζωή!


Τα αφράτα Κρις Κρις ψωμάκια για Hamburger και Sandwich είναι μία ακόμη ποιοτική λύση από την ELBISCO, την εταιρεία που ξέρει να καινοτομεί και να ικανοποιεί την αγορά με τις απρόσμενες γευστικές προτάσεις της.


ELBISCO A.E.
Η ELBISCO A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Κρις Κρις, Elite, Αλλατίνη, Βοσινάκη και Forma. Για την ELBISCO Α.Ε., η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην αγορά τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, αλλά και προϊόντων Υψηλής Διατροφικής Αξίας, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.
************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages