Ενημερωτική συνάντηση για το CLLD/LEADER στα Ψαχνά. - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Ενημερωτική συνάντηση για το CLLD/LEADER στα Ψαχνά.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της Αναπτυξιακής Εύβοιας ΑΕ με τους συλλόγους, τους συνεταιρισμούς και τους τοπικούς φορείς του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων για τα βασικά σημεία και τις επιλέξιμες Δράσεις του τοπικού προγράμματος «CLLD/LEADER Βόρειας & Κεντρικής Εύβοιας», την περιοχή παρέμβασης και τους όρους και προϋποθέσεις χρηματοδότησης.
Την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος έκαναν ο Πρόεδρος κ. Σταμάτης Γκάβαλης και τα στελέχη της Αναπτυξιακής Εύβοιας ΑΕ, παρέχοντας παράλληλα τις αναγκαίες διευκρινήσεις στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και ιδεών που θα βοηθήσουν στην διαμόρφωση των προτάσεων για δράσεις ιδιωτικού χαρακτήρα και συλλογικών φορέων των συγκεκριμένων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Χαλκιδέων.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη, κατά σειρά, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Διρφύων-Μεσσαπίων κ. Γιώργου Ψαθά και των στελεχών της Αναπτυξιακής Ευβοίας όπου συζητήθηκαν τα έργα δημοσίου χαρακτήρα που επιθυμεί ο Δήμος να εντάξει στο πρόγραμμα. Από την συνάντηση διαπιστώθηκε ότι ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων έχει προετοιμάσει ώριμα έργα προς ένταξη.
Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020 κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει είτε μέσω της σχετικής ιστοσελίδας στο evialeader.blogspot.com, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο info@anevia.gr, είτε τηλεφωνικά στα 2221026626 και 2221089706, είτε στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εύβοιας στον 3ο όροφο του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (Λεωφ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα – Γραφεία 302 και 303).


************************************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages