Επίσημη έναρξη της αγωνιστικής σαιζόν για την Α.Ε. Απολλώνιου - Ιστιαίας - Sourta-Ferta

Post Top Ad

Επίσημη έναρξη της αγωνιστικής σαιζόν για την Α.Ε. Απολλώνιου - Ιστιαίας

Α.Ε. Απολλώνιου - Ιστιαίας
Με την παρουσία της Δημάρχου Ιστιαίας - Αιδηψού κ. Λίνας Ευσταθίου, αλλά και εκατοντάδων φιλάθλων, έγινε χθες η επίσημη έναρξη της πιο ιστορικής ποδοσφαιρικής σαιζόν για την Α.Ε. Απολλώνιου - Ιστιαίας και το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού.  Είναι η σαιζόν που για πρώτη φορά ποδοσφαιρική ομάδα της Βόρειας Εύβοιας θα εκπροσωπήσει την περιοχή μας στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Αυτή η μεγάλη επιτυχία της Α.Ε. Απολλώνιου - Ιστιαίας θέλησε να τιμήσει, ως εκπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας, η Δήμαρχος κ. Ευσταθίου, απονέμοντας αναμνηστική πλακέτα και συγχαίροντας τη Διοίκηση, τον Προπονητή, τους Ποδοσφαιριστές και τους Παράγοντες της ομάδας.
Στο σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού είπε μεταξύ άλλων:  
«Δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή για μένα, όταν ως Δήμαρχος, εξουσιοδοτούμαι να μεταφέρω τον ενθουσιασμό και την ευαρέσκεια της Τοπικής μας Κοινωνίας σε αυτούς που την εκπροσωπούν επάξια, της χαρίζουν πρωτόγνωρες επιτυχίες και συντελούν στην τοπική πολιτιστική πρόοδο και ανάπτυξη.

Αυτός είναι και ο λόγος που η σημερινή Δημοτική Αρχή, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην τεράστια προσφορά των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής μας, ιδιαίτερα σε αυτή τη ζοφερή χρονική συγκυρία που ζούμε ως χώρα και ως λαός.
Η σημερινή εκδήλωση πέραν της τυπικότητας των απονομών έχει μία πολύ ουσιαστικότερη σημασία. Είναι αυτή της παροχής διεξόδων δράσης των νέων μας και κινήτρων διάκρισης, μέσω της συλλογικότητας.
Γι αυτό το λόγο τα συγχαρητήρια μας προς την  Α.Ε. Απολλώνιου - Ιστιαίας δεν είναι τυπικά αλλά ειλικρινή και προερχόμενα από τα βάθη της καρδιάς μας. Και φυσικά τα συγχαρητήρια και οι έπαινοι αφορούν χωρίς εξαίρεση το σύνολο της ομάδας, τον δραστήριο Πρόεδρο, τον ικανότατο Προπονητή, τους Ποδοσφαιριστές μας και όλους ανεξαίρετα τους παράγοντες της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages