Φωτογραφίες κολύμβησης Περιφέρειας
https://goo.gl/photos/HxiLrncuKw2PFT3a6
Αζίζ Νεσίν Σώπα μη μιλάς

amung

Μας είδαν

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

Επισκέψεις του δημάρχου σε εκτελούμενα έργα

Σειρά επισκέψεων σε χώρους όπου γίνονται παρεμβάσεις από το Δήμο Χαλκιδέων, πραγματοποίησε την Πέμπτη 18 Αυγούστου ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς και άλλους συνεργάτες του.
    Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τρεις περιοχές, όπου εκτελούνται εργασίες από το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου.
    Η πρώτη επίσκεψη αφορούσε στην συνοικία “Οντάθι” όπου επεκτείνεται και διαμορφώνεται κοινόχρηστος χώρος για εκδηλώσεις, σε συνδυασμό με κατασκευή Παιδικής Χαράς, ενώ γίνονται και διανοίξεις δρόμων.
    Ακολούθησε επίσκεψη στην συνοικία της Καναπίτσας, όπου, δίπλα από το ναΰδριο της Παναγίας Λαγκαδιώτισσας, κατασκευάζεται από το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Παιδική Χαρά με σύγχρονες προδιαγραφές και παράλληλα διαμορφώνεται χώρος για εκδηλώσεις.
    Τέλος, την ίδια μέρα, ο δήμαρχος Χαλκιδέων επισκέφθηκε τη Νέα Αρτάκη, είχε συναντήσεις με δημότες και ακόμη είχε την δυνατότητα να βρεθεί στο χώρο κοντά στο λιμάνι, όπου κατασκευάζεται χώρος για μικρούς και μεγάλους, με σύγχρονη Παιδική Χαρά, επαρκή φωτισμό κ.λ.π.
    Ο δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών, τόνισε δε ότι το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής είναι συνεχές προς όλες τις Δημοτικές Ενότητες και σε όλους τους τομείς.


  Γραφείο Τύπου
Δήμου Χαλκιδέων 

Posted by Sourta Ferta on 11:50 π.μ. . Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for � Επισκέψεις του δημάρχου σε εκτελούμενα έργα �

Leave comment

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Photo Gallery