Ο τύπος σήμερα - Sourta-Ferta

Post Top Ad

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Η ΜΑΦΙΑ του ελλείμματος. Διογκώθηκε σκοπίμως για να νομιμοποιήσει το Μνημόνιο".

Η εφημερίδα γράφει ότι "φως στο θρίλερ με τα απόρρητα mails της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και της Eurostat, με τα οποία συνεργάτες του προέδρου της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας Γερμανού Ραντεμάχερ έδιναν απευθείας εντολές στον πρόεδρο της Εθνικής Στατιστικής Αρχής Ανδρέα Γεωργίου για τις μεθόδους που θα χρησιμοποιήσει για να αλλοιώσει το έλλειμμα, ρίχνει σήμερα η "δημοκρατία".

ΕΘΝΟΣ: "Πως ξεπαγώνει η επιστροφή φόρου".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τη δυνατότητα να περιορίσουν ή ακόμη και να "σβήσουν" την οφειλή του φετινού ΕΝΦΙΑ έχουν εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι που δικαιούνται επιστροφή φόρου εισοδήματος η οποία δεν έχει πιστωθεί ακόμη στον τραπεζικό λογαριασμό τους".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Διπλάσια εισφορά ασθενείας στους αγρότες!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ανατροπές-σοκ στις εισφορές ασθένειας και στην αναγνώριση πλασματικού χρόνου έρχονται για τους αγρότες σε δυο δόσεις".

ΕΣΤΙΑ: "Αιδήμων σιγή" για ξένη παρέμβαση". Ερωτήματα για την δράση του δικτύου Σόρος".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "έννοιες όπως η κλιματική αλλαγή, το αίτημα των "Ανοικτών Κοινωνιών", οι γάμοι των ομοφυλοφίλων, η στήριξις της παρανόμου μεταναστεύσεως από την Ασία και την Αφρική στην Ευρώπη ή από το Μεξικό στις ΗΠΑ, αποτελούν κυρίους άξονες δραστηριότητος του δικτύου Σόρος'.

Η ΑΥΓΗ: "Έπεσε μαύρο στη Ν.Δ.".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σε αδιέξοδο και οδυνηρή θέση έχει περιέλθει η ηγεσία της Ν.Δ. με την επιμονή της να στηρίζει μέχρι την τελευταία στιγμή το παραθεσμικό σύστημα διαπλοκής που είχε στηθεί επί δεκαετίες με επίκεντρο τα μέσα ενημέρωσης, καθώς ο διαγωνισμός αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών ολοκληρώνεται ομαλώς αργά σήμερα το βράδυ με συνέπεια να διαμορφώνεται μια νέα πραγματικότητα πάνω σε στέρεες βάσεις".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Αλλάζει κανάλι η Ν.Δ.".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "στροφή επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία: από την πλήρη αμφισβήτηση περνάει στη μερική αποδοχή αναγνωρίζοντας το αποτέλεσμα της δημοπρασίας. Πλέον δεν θα καταργήσει τις άδειες , αλλά θα άρει τον νόμο Παππά και θα χορηγήσει με το ίδιο τίμημα και άλλες ων ουκ έστιν αριθμός".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Σε πλειστηριασμό 5.000 ακίνητα".

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "έτοιμες να ξεκινήσουν εντός του Σεπτεμβρίου τους πλειστηριασμούς ακινήτων μη συνεργάσιμων δανειοληπτών είναι οι τράπεζες, ύστερα από μακρά περίοδο "παγώματος" των αναγκαστικών μέτρων, είτε λόγω του θεσμικού πλαισίου προστασίας είτε λόγω των κινητοποιήσεων δικηγόρων και συμβολαιογράφων".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Γενναία επιδότηση των επιχειρήσεων αντί για προστασία των ανέργων".

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "μέχρι και τα πενιχρά επιδόματα του ΟΑΕΔ ετοιμάζονται να καταβροχθίσουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι, με τα νέα προγράμματα που εξαγγέλλει η κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση τάχα της ανεργίας".

ΤΑ ΝΕΑ: "Το πολιτικό παρασκήνιο με τις τηλεοπτικές άδειες".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ένα ιδιότυπο πολιτικό παιχνίδι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με φόντο το τηλεοπτικό σόου που έστησε η κυβέρνηση για τη δημοπρασία χορήγησης αδειών στα κανάλια".

Kontranews: "Ποιοι θησαύρισαν από το λαθρεμπόριο πετρελαίου, φαρμάκων, τσιγάρων".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "άγριο λαθρεμπόριο, πετρελαίου, φαρμάκων, τσιγάρων, χιλιάδες ανεξέλεγκτα κοντέινερς με φάρμακα και τσιγάρα και βυτιοφόρο με λαθραίο πετρέλαιο, αποφέρουν ιλιγγιώδη ποσά στους μεγαλόσχημους λαθρεμπόρους, ενώ το δημόσιο χάνει κάθε χρόνο τουλάχιστον δέκα με δεκαπέντε δισεκατομμύρια ευρώ από το όριο φοροδιαφυγής".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Πάγος" στο χρέος από το Βερολίνο".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "στις διαθέσεις της Γερμανίας μπλοκάρει ο σχεδιασμός της ελληνικής κυβέρνηση να "κλειδώσει" τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους μέχρι το τέλος του χρόνου, υπό την προϋπόθεση της ολοκλήρωσης των δεκάδων προαπαιτούμενων τόσο για την καταβολή της υπο-δόσης των 2,8 δις. ευρώ όσο και για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Επιστροφή στα κέρδη. Θετικά μηνύματα για τις τράπεζες από τα αποτελέσματα 6μήνου".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τα καθαρά αποτελέσματα από συνεχιζόμενες δραστηριότητες που αναλογούν στους μετόχους διαμορφώθηκαν σε κέρδος 20 εκατ. ευρώ το 2ο τρίμηνο 2016 από ζημία 37 εκατ. το 1ο τρίμηνο 2016, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς", ενώ "κέρδη προ φόρων 3,9 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η Alpha Bank για το α΄εξάμηνο, ενώ τα κύρια λειτουργικά έσοδα ανήλθαν σε 1,151 δισ. αυξημένα κατά 0,6% από την αντίστοιχη περυσινή περίοδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



EVIA XALKIDA PHOTOS

Pages